Κυριακή, 31/05/2020

Νίκος Καλαντζής : “Βαδίζουμε δυναμικά μπροστά και δεν αφήνουμε το ‘χθες’ να επιστρέψει”

Μεγάλη συμμετοχή και θερμή υποστήριξη του κόσμου στη συγκέντρωση της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού” και την ομιλία του Δημάρχου στον Γοργόμυλο

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου η συγκέντρωση του συνδυασμού στον Γοργόμυλο. Ο Δήμαρχος Ζηρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Νικόλαος Καλαντζής, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” μίλησε στους κατοίκους για τα έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα και την υποστήριξή τους.  Ανέπτυξε τον προγραμματισμό και το όραμα για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο και ζήτησε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. “Θα είναι μία νίκη για το ‘αύριο’ του Δήμου και των πολιτών” είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: “Δεν αντιπαλεύουμε το “χθες” αλλά και δεν θα του δώσουμε την ευκαιρία να επιστρέψει. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά γιατί θέλουμε να οδηγήσουμε τον Δήμο και τον τόπο μας μακριά στη νέα σύγχρονη εποχή”.

Η παρουσία των κατοίκων επιβεβαίωσε τον ούριο άνεμο της νέας νίκης της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού” ο οποίος πνέει δυνατά σε κάθε Τοπική Κοινότητα και γειτονιά του Δήμου.  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ