Τρίτη, 07/04/2020

Μαζί με τα παιδιά του και με μήνυμα για την «πρώτη ψήφο» προσήλθε στην κάλπη ο Θωμάς Μπέγκας

Μαζί με τα παιδιά του και με μήνυμα για την «πρώτη ψήφο» προσήλθε στην κάλπη ο Θωμάς Μπέγκας

Μαζί με τα παιδιά του, τη Σοφία και τον Κώστα, που ψήφιζαν για πρώτη φορά, άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Μπέγκας επέλεξε αντί της κλασικής εκλογικής εικόνας του υποψηφίου Δημάρχου που συνοδεύεται από υποψήφιους του συνδυασμού του, να προσέλθει στο εκλογικό τμήμα ο ίδιος και η σύζυγος του, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, για να ασκήσουν για πρώτη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα . Ήταν μια ανθρώπινη, οικογενειακή στιγμή και παράλληλα έστειλε ένα πολιτικό μήνυμα για τη σημασία της συμμετοχής και της ψήφου, σε όλους τους νέους που έχουν το δικαίωμα για πρώτη φορά να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές.
«Έχω πει πολλές φορές ότι οι εκλογές είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, αλλά σήμερα έχω μια ξεχωριστή χαρά, γιατί ψηφίζω μαζί με τα παιδιά μου που είναι η πρώτη τους ψήφος και αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή», δήλωσε ο Θωμάς Μπέγκας.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από τον ποιοτικό προεκλογικό αγώνα» που διεξήγαγε η παράταξη του «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα», εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη και δήλωσε έτοιμος για τις συνεργασίες που απαιτεί η «επόμενη μέρα» των εκλογών.
«Αναμένουμε με ηρεμία τα αποτελέσματα των εκλογών. Η παράταξη μας έδωσε έναν όμορφο και ποιοτικό εκλογικό αγώνα και πιστεύω ότι αναγνωρίζεται από την κοινωνία το ότι κρατήσαμε ψηλά τον πολιτικό πολιτισμό σε όλη την προεκλογική διαδικασία. Εύχομαι καλή επιτυχία απ’ την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες μου υποψηφίους. Είμαστε έτοιμοι στο πλαίσιο της απλής αναλογικής για τις διεργασίες της επόμενης ημέρας», είπε ο κ. Μπέγκας

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το πώς βίωσε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο είπε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος γιατί είχε το διπλό ρόλο του Δημάρχου και παράλληλα του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης του .
«Δεν εγκατέλειψα ούτε μία μέρα τη δουλειά μου ως Δημάρχου. Όφειλα να ανταποκριθώ παράλληλα και στους δύο ρόλους για να φτάσουμε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό και την κάθε γειτονιά του δήμου μας, να μιλήσουμε με όλους τους συμπολίτες μας, να θυμίσουμε το έργο μας και να προβάλουμε τον προγραμματικό μας λόγο. Νιώθω σίγουρος για το αποτέλεσμα, για τη νίκη και την επόμενη μέρα», κατέληξε ο Θωμάς Μπέγκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ