Τρίτη, 17/09/2019

Καλαντζής: “Την Κυριακή ολοκληρώνουμε νικηφόρα την προσπάθειά μας”

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ζηρού ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συνδημότισσες και στους συνδημότες για το υψηλό ποσοστό που μας έδωσαν στις εκλογές. Είναι ένα από τα πιο μεγάλα ποσοστά που έχουν καταγραφεί ποτέ στο Δήμο μας. Ευχαριστώ τους 105 υποψηφίους μας σε Δημοτικό και Τοπικά Συμβούλια, που έδωσαν τον αγώνα με πολιτικό πολιτισμό και εντιμότητα.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τη νέα νίκη έγινε. Στις 2 Ιουνίου ολοκληρώνουμε την προσπάθεια. Η πορεία αναβάθμισης και ανάπτυξης του Δήμου μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανακοπεί.

Πέντε χρόνια εργαστήκαμε σκληρά για να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο Ζηρού και του δώσουμε αναπτυξιακές προοπτικές. Βάλαμε τον αδύναμο πολίτη και την κοινωνία στο επίκεντρο, κινηθήκαμε με εξωστρέφεια και με ποιότητα και χαράξαμε δρόμους.

Χτες ο κόσμος ψήφισε για τους εκπροσώπους στο Δημοτικό και στα Τοπικά Συμβούλια. Την επόμενη Κυριακή ψηφίζει για τον Δήμαρχο και την παράταξη που θα οδηγήσουν τον τόπο μας και το Δήμο, στη νέα σύγχρονη ψηφιακή εποχή με γνώση και

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ