Παρασκευή, 14/08/2020

Δήλωση Ριζόπουλου μετά την ψηφοφορία: «Μέρα Γιορτής και νίκης των Ηπειρωτών»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά», άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Βροντισμένη Πωγωνίου Ιωαννίνων μαζί με τη σύζυγό του Όλγα. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα με τον ομορφότερο τρόπο ολοκληρώνεται η 28μηνη πορεία των Οριζόντων Ηπείρου στη γνωριμία και στην ανταλλαγή απόψεων με το σύνολο των Ηπειρωτών. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα χαράς αλλά και μια μέρα περισυλλογής, αυτογνωσίας και πάνω απ’ όλα Δημοκρατίας.

Ολοκληρώνουμε έναν κύκλο εσωστρέφειας στην Ήπειρο και πλέον όλοι μαζί συλλογικά από απόψε θα δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση των δημοκρατικών διαδικασιών και ουσιαστικά για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον τόπο στην ανάπτυξη και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά. Ελπίζουμε να έχει μειωθεί το ποσοστό της αποχής, προσβλέπουμε στη μεγάλη συμμετοχή των νέων παιδιών και πάνω απ’ όλα προσβλέπουμε σε μια νίκη των Ηπειρωτών.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ