Απαντά στο mypreveza.gr αλλά όχι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ζαχαριάς

Απάντηση στο άρθρο του mypreveza.gr σχετικά με την κομματική στήριξη που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι προσφέρει στο συνδυασμό του “Νέο Ξεκίνημα” έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς. (Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ)

Και ενώ θα περίμενε κανείς ο κ. Ζαχαριάς να απαντήσει ξεκάθαρα στο ερώτημα αν αποδέχεται την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, έδωσε μία αναμενόμενη απάντηση μόνο στο mypreveza.gr αποφεύγοντας τεχνηέντως να αναφερθεί ξεκάθαρα στην ανακοίνωση στο κόμμα και την ανακοίνωση του. Στο τέλος μάλιστα αυτής της απάντησης καλεί το mypreveza.gr να τροποποιήσει το άρθρο ώστε, όπως αναφέρει, για να είναι εναρμονισμένο με την πραγματικότητα. Εμείς παραθέτουμε όπως οφείλουμε αυτούσια την απάντηση και καλούμε τους αναγνώστες να την συγκρίνουν με το άρθρο του mypreveza.gr, ώστε να κατανοήσουν οι ίδιοι, ποιο από τα δύο κείμενα είναι εναρμονισμένα με την πραγματικότητα! Πάντως “κομματικό μανδύα” στον συνδυασμό του κ. Ζαχαρία έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι το mypreveza.gr!

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Ζαχαριά στο mypreveza.gr:

“Απαντώντας στο άρθρο σας με τίτλο: «Ανεξάρτητος υποψήφιος αλλά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ζαχαριάς», σας επισημαίνουμε τα εξής: Το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ως ένας νέος, φρέσκος και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός στο Δήμο Πάργας τόνισε από την αρχή της δημιουργίας του το στίγμα του ως ανεξάρτητος και χωρίς κομματικές ετικέτες χώρος που μόνο του μέλημα είναι η πρόοδος του Δήμου Πάργας.

Ο κομματικός μανδύας που ορισμένοι προσπαθούν να ντύσουν το συνδυασμό μας εξυπηρετεί προφανώς πολιτικά συμφέροντα άλλων, οι οποίοι εξαιτίας της ένδειας των επιχειρημάτων τους , κάτω από την κομματική τους ομπρέλα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τους δημότες από τα σοβαρά προβλήματα του τόπου και την δική τους ανικανότητα να τα αντιμετωπίσουν. Το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» θέλει το δημότη υπεύθυνο και ενημερωμένο πολίτη, συνοδοιπόρο του στη διαχείριση των ζητημάτων που τον απασχολούν και όχι καθοδηγούμενο όργανο κομματικών σχηματισμών.

Γι αυτό κι εσείς, ως λειτουργός της αληθινής ενημέρωσης, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και κρίσεις για το συνδυασμό μας, που εκτός του ότι είναι λανθασμένοι, προκαλούν και ερωτηματικά για τα πραγματικά σας κίνητρα.  

Σας παρακαλούμε να τροποποιήσετε κατάλληλα το άρθρο σας ώστε να είναι εναρμονισμένο με την πραγματικότητα.

Γραφείο Τύπου

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Νίκος Ζαχαριάς


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites