Eγκαινιάστηκε το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρέβεζας

Έναν φιλόξενο χώρο ο οποίος στεγάζει τα όνειρά τους και φιλοδοξεί να αναπτύξει τις ιδιαίτερες ικανότητές τους , έχουν πλέον τα παιδιά , οι έφηβοι και οι ενήλικες  με Ειδικές Ανάγκες στην περιοχή του Νεοχωρίου της Πρέβεζας.

Ο λόγος για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α) του Δήμου Πρέβεζας τα εγκαίνια του οποίου έγιναν χθες από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως-Πρεβέζης Χρυσόστομο και παρουσία αιρετών, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και πολλών φίλων της δομής.

Μετά την τελετή του  Αγιασμού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για μια  δημιουργική πορεία της νεοσύστατης Δημοτικής δομής, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

“Ο Δήμος μας σ΄αυτή την δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η κοινωνία μας έδωσε και δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση καθώς και σε συνανθρώπους μας που αγωνίζονται να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή” τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας    υπογραμμίζοντας ότι η κοινωνία μας έχει χρέος να σταθεί δίπλα σε κείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο κ.Μπαϊλης ευχαρίστησε   θερμά τόσο τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μίλτο Παππά για την παραχώρηση του χώρου όσο και την εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο Ελευθερία Αγγέλη – χαρακτηρίζοντας την δημιουργία του ΚΔΑΠ προσωπική  της πρωτοβουλία- καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν στην ίδρυση και στελέχωσης της δομής.

Την χαρά του για την λειτουργία του κέντρου εξέφρασε και ο διοικητής του  Νοσοκομείου Μίλτος Παππάς τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που το κτίριο του  πρώην ΚΕ.ΚΥ.Κ.ΑΜΕΑ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη με λειτουργικές εγκαταστάσεις και  δομές που έχουν ως μοναδικό στόχο την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Την συγκίνησή της εξέφρασε τέλος και η κ .Αγγέλη  ευχαριστώντας θερμά και η ίδια όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πράξη  το ΚΔΑΠ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους  με αναπηρία και να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και οι ίδιοι να μας “ανταμείψουν” με  τα τεράστια αποθέματα αγάπης τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites