Ο Γιάννης Μπάμπαλης υποψήφιος με τον Νίκο Γεωργάκο

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, του γνωστού συμπολίτη μας κ. Γιάννη Μπάμπαλη.

Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ιδιωτικού Υπάλληλου κ. Γιάννη Μπάμπαλη.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε, σε συνέχεια των συναντήσεων με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς την Πέμπτη 11/4, για την ανταλλαγή απόψεων και την οργάνωση των προτάσεων στον τομέα του στρατηγικού σχεδιασμού της προβολής και αξιοποίησης των εκλεκτών τοπικών ποικιλιών φυτικής παραγωγής, αλλά και των τοπικών προϊόντων στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα του ιδιαίτερα αγαπητού Δημότη Πρέβεζας κ. Γιάννη Μπάμπαλη, ενισχύει έμπρακτα την ομάδα διακυβέρνησης του Δήμου των 49 στελεχών του Συνδυασμού, μέσα από την πολυετή του εμπειρία και ενασχόληση στον τομέα των εισαγωγών – εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων από την εποχή που ζούσε και είχε δραστηριοποιηθεί στην Ιταλία. Επίσης με την εμπειρία της δυναμικής του παρουσίας και προσφοράς σε συλλογικές και κοινωνικοπολιτικές δραστηριότητες, προσθέτει στο ήδη πολύ δυναμικό ψηφιδωτό του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» μία ακόμα σημαντική και μετρήσιμη δυναμική στην επικράτηση της «ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!».

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ Γιάννης Μπάμπαλης δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

«Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κατόπιν της τιμητικής πρόσκλησης του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, αποτελεί μεν αρχικά μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου αλλά και μία μεγαλύτερη προσωπική μου υποχρέωση ως πατέρας.

Την υποχρέωσή μου, αυτήν που όλοι μας έχουμε ως γονείς στο να καλύψουμε τις «ανυπόμονες» ανάγκες του Δήμου μας, και το καθήκον εξόφλησης του προσωπικού μου “γραμματίου” ως πατέρας έναντι του μέλλοντος του γιού μου στον τόπο μας και στο «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Η μη επιτυχημένη απερχόμενη Δημοτική Αρχή, μόνο σε ένα θέμα έχει πετύχει στο έπακρο. Στην καθολική αίτηση των Δημοτών για την πλήρη αλλαγή του σκηνικού μετά από εννέα χρόνια των ίδιων και των ίδιων προσώπων στα έδρανα και στις θέσεις ευθύνης, με τις ίδιες και ίδιες μη επαρκής και χωρίς κανένα στρατηγικό σχεδιασμό πολιτικές. Το ποιοτικό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο σε ήθος, παιδεία και τεχνοκρατική γνώση και εμπειρία. του Συνδυασμού μας, υπό τον καταρτισμένο επιστημονικά και διοικητικά Πολιτικό Μηχανικό κ. Νίκο Γεωργάκο, συνιστά το μοναδικό αντίδοτο στην «ύπνωση» και την εσωστρέφεια που έχει υποστεί ο Δήμος. Είναι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» απέναντι στο παλιό που έκλεισε από καιρό τώρα τον κύκλο του και η απάντηση αλήθειας απέναντι στο παλιό που προσπαθεί να πλασαριστεί κάλπικα ως νέο. »

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Γιάννη Μπάμπαλη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο κ. Γιάννης Μπάμπαλης γεννήθηκε το 1967 στην Άρτα και ζει από την πέμπτη ημέρα της ζωής του στην Πρέβεζα. Είναι νυμφευμένος με την κα Ρούλα Σαρηγιαννίδου από τον Αρχάγγελο και έχουνε ένα γιό, τον Φώτη. Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο 2ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο από το οποίο και πήρε το απολυτήριο Λυκείου. Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Εκεί συνεργάστηκε με εταιρίες εισαγωγών – εξαγωγών τροφίμων, αγροτικών προϊόντων και ειδών super market εντός και εκτός της Πρέβεζας. Το 1997 επέστρεψε στο Δήμο Πρέβεζας κατόπιν της στρατιωτικής του θητείας όπου και εργάστηκε σε επιχειρήσεις του κλάδου. Από το 2004 έως το τέλος του 2014 εργάστηκε στο Σταθμό Διοδίων Ακτίου. Σήμερα απασχολείται επαγγελματικά ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία της ACS στην Πρέβεζα. Έχει επιτελέσει πρόεδρος, γραμματέας και ταμίας επί σειρά ετών, του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» του οικισμού των πρώην Εργατικών κατοικιών Αγ. Γεωργίου στην Κυανή ακτή, με πολλές παρεμβάσεις και δράσεις σε θέματα διαχείρισης οδικής κυκλοφορίας καθώς και προστασίας περιαστικού πρασίνου, δενδροφύτευσης , δημιουργία παιδικής χαράς κ.α.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites