Βασίλης Οικονόμου από την Πρέβεζα : “Η δικαιοσύνη μίλησε για τον φιλαράκο του κ. Πολάκη”

Στην γεμάτη κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου Margarona Royal, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου εκδήλωση του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, στην οποία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Πριν την εκδήλωση παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην καταδίκη του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ  Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για παράβαση καθήκοντος. Μιλώντας για το θέμα ο κ. Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά “ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος κυνηγάει τα σκάνδαλα της παρατάξεως μας καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος με ερώτηση που εγώ και ο Ιάσων είχαμε φέρει στη Βουλή. Δέστε στο facebook τις απαντήσεις Πολάκη για την καμπάνα που έφαγε ο Φιλαράκος του ο κ. Καθηγητής Ρόζενμπεργκ. Η δικαιοσύνη μίλησε! Το τι θα πω εγώ ή ο Ιάσων μπορεί να πει κάποιος ότι είναι μια θέση αντιπολιτευτικη, κομματική, υποκειμενική, αλλά εδώ έχουμε δικαστική απόφαση.”

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία ο κ. Οικονόμου τόνισε πως αυτό προβλέπει ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας με ΣΔΙΤ και υπογράμμισε πως αυτό αποτελεί και την μεγάλη διαφορά με το κρατικίστικο, σοβιετικού τύπου προφίλ και εμπνεύσεως σύστημα της Κυβέρνησης, στα ΤΟΜΥ και πρόσφατα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. “Το δημόσιο αγαθό της υγείας να το προσφέρουμε σε όλους τους Έλληνες και αυτοί μάλιστα που πληρώνουν υψηλότατες ασφαλιστικές εισφορές και φόρους για να έχουν αυτό το αγαθό να το έχουν με όρους αξιοπρέπειας. Ρίχνουμε μεγάλο βάρος στην πρόληψη. Είναι πολλά τα Νοσοκομεία που έχουμε στην Ελλάδα. Μας λείπει η πρωτοβάθμια φροντίδα, μας λείπει η πρόληψη” σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Στην συνέχεια μίλησαν ο κ. Φωτήλας, αλλά και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη τύπου αλλά και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites