Σάββατο, 19/09/2020

Στο έλεος της αδιαφορίας οι κάτοικοι στο Κανάλι Πρέβεζας

Ξεχειλίζει πλέον η αγανάκτηση των κατοίκων στο Κανάλι Πρέβεζας, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που κυριαρχεί στους δρόμους του Οικισμού, μετά την έναρξη του σημαντικού έργου της αποχέτευσης.

 

Έχουν περάσει μήνες από την στιγμή που έγιναν οι τομές στους δρόμους για να περάσει το έργο και δυστυχώς ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Η πλειοψηφία των οδών του Οικισμού είναι στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες και οι κάτοικοι δίνουν καθημερινά αγώνα για να φτάσουν σπίτια τους, ενώ μετρούν ήδη πολλές ζημιές στα οχήματα τους.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι έδειξαν μεγάλη κατανόηση, ωστόσο όπως μας αναφέρουν η πλήρης αδιαφορία από πλευράς εργολάβου και φορέων για την αποκατάσταση των δρόμων έχει φτάσει την αγανάκτηση τους στα κόκκινα.

Οι μήνες περνούν, το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό θα επισκεφθούν την περιοχή χιλιάδες επισκέπτες. Το ερώτημα λοιπόν που γεννάτε είναι απολύτως εύλογο …

Άραγε με αυτές τις εικόνες θα υποδεχθεί το Κανάλι τους καλοκαιρινές του επισκέπτες;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Στο έλεος της αδιαφορίας οι κάτοικοι στο Κανάλι Πρέβεζας”

  1. Ο/Η ΧΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ λέει:

    Η αλήθεια είναι ότι μόνο με την δική σας βοήθεια θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Η στάση τους είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Αν τους πεις κάτι σου απαντάνε: «έργο δεν ήθελες;;;»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ