Με πλήρες ψηφοδέλτιο στην προεκλογική «μάχη» ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

 

Η Κέλλυ Καραμάνη (νυν Περιφερειακή σύμβουλος-οικονομολόγος) και ο Κωνσταντίνος Μελάς (υπάλληλος της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ») είναι οι δύο υποψήφιοι με τους οποίους ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Και οι δύο είναι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Η « Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» είναι η πρώτη αυτοδιοικητική παράταξη στην Ήπειρο που έχει ολοκληρώσει και έχει ανακοινώσει το σύνολο των υποψηφίων της, ένα ακόμη δείγμα της δυναμικής της που έχει αναπτυχθεί ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών.

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή την ολοκλήρωση του συνδυασμού της παράταξης δήλωσε  τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης για την προσωπική επιλογή τους να συστρατευθούν μαζί μας για τις εκλογές του Μαΐου και να συνεισφέρουν στο έργο της παράταξής μας της νέας τετραετίας. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων . Να γνωρίζουν όμως πως θα έχουν πάντα το δικό τους λόγο στο έργο και τις δράσεις της παράταξης. Μπαίνουμε στην τελική φάση της προετοιμασίας μας για τις εκλογές, με σύμμαχο το έργο  και την αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προχωρήσουν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη η Ήπειρος. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα για καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή, ώστε χωρίς ασκήσεις ισορροπίας και παζάρια να μπορούμε να λαμβάνουμε και δύσκολες αποφάσεις για μεγάλα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites