Σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων από το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνουμε ότι:
- Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή κατάρτισης 5 τμημάτων με την συμμετοχή 92 επιχειρηματιών, και συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν: 2 τμήματα στη Φιλιππιάδα , 1 στην Πρέβεζα, 2 στο Καναλάκι.
- Λόγω της αυξημένης ζήτησης σας ενημερώνουμε οτι προγραμματίζεται η διοργάνωση περαιτέρω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία τμημάτων .
Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (Υ.Α. 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.),ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των επίσημων πιστοποιητικών.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητηρίο Πρέβεζας υπεύθυνη κα.Κονταξή Σέβη τηλ.2682029414 , εσωτ. 4)
Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον ΕΦΕΤ όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.
Σχετική Νομοθεσία:
Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)