Σημαντικές επιτυχίες μαθητών των σχολείων της Πρέβεζας στο πρόσφατο ατομικό και ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Άρτα το σχολικό πρωτάθλημα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Τοπικής Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία της πόλης μας, μερικοί/ές από τους/τις οποίους/ες είναι και αθλητές/τριες του σωματείου μας.

Αξίζουν να αναφερθούν οι παρακάτω σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες στα ατομικά πρωταθλήματα:

  1. Στην κατηγορία των Νηπίων την πρώτη θέση κατέκτησε με σχεδόν τέλειο σκορ (4,5 πόντοι σε 5 αγώνες) η Κυριαζή Άλκηστις, μαθήτρια του 6ου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας.
  2. Στην κατηγορία της Β΄ Δημοτικού αγωνίστηκε η Γεωργάκη Ρένια, μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα, και με 2 πόντους στο ενεργητικό της κατατάχτηκε στην 18η θέση σε σύνολο 26 συμμετοχών.
  3. Στην κατηγορία της Γ΄ Δημοτικού ο Μπούτικος Λευτέρης από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, ισοβάθμησε στις θέσεις 3-6 με 4 πόντους, απέχοντας από την κορυφή μόνο για μισό πόντο.
  4. Στην ίδια κατηγορία η Φάη Ιωάννα, μαθήτρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, κατετάγη 22 στη γενική κατηγορία σε σύνολο 34 συμμετοχών και 5η κοπέλα με 2 πόντους στο ενεργητικό της.
  5. Στην κατηγορία της Ε΄ Δημοτικού ισοβάθμησε στις θέσεις 2-5 με 5 πόντους ο Φατούρος Στάθης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας με 5 πόντους σε 6 αγώνες.
  6. Στην ίδια κατηγορία ο Αγγελάκης Νικόλας από το 7ο Δημοτικό Σχολείο ισοβάθμησε με 4 πόντους στις θέσεις 6-11.
  7. Στην ίδια κατηγορία ο Βαραμπούτης Φοίβος από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας συγκέντρωσε 3 πόντους και κατέκτησε τη 17η θέση σε 40 συμμετοχές.
  8. Στην Κατηγορία της Στ΄ Δημοτικού ο Γκόβας Άρης από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας αναδείχτηκε δεύτερος με 5 πόντους και ήταν ο πρώτος μεταξύ των αγοριών, απέχοντας μόλις μισό πόντο από την νικήτρια της κατηγορίας.
  9. Στην κατηγορία της Β΄ Γυμνασίου ο Κανταρέλης Κωνσταντίνος από το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας συγκέντρωσε 2 πόντους και κατετάγη 7ος.
  10. Στην κατηγορία της Γ΄ Γυμνασίου ο Δημήτριος Κανταρέλης, μαθητής του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, κατέκτησε την 3η θέση συγκεντρώνοντας 3 πόντους.
  11. Στην ίδια κατηγορία ο Σαράφογλου Χρυσόστομος, μαθητής του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, συγκέντρωσε 2,5 πόντους και κατέκτησε την 4 θέση.
  12. Στην κατηγορία των Λυκείων ο Βαραμπούτης Ιωάννης, μαθητής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, κατατάχθηκε 4ος με 2,5 πόντους στο ενεργητικό του.

Στα ομαδικά η περιοχή μας εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες.

  1. Στην κατηγορία των Δημοτικών η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου τη οποία αποτελούσαν οι Μελετίδης Δημοσθένης, Κατσάβαρος Νικήτας, Κωνσταντινίδης Άλκης και Μελετίδη Λαμπρινή, συγκέντρωσε 2 πόντους και ισοβάθμησε στις θέσεις 7-9.
  2. Στην κατηγορία των Γυμνασίων η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, την οποία αποτελούσαν οι Ντάκουλας Δημήτρης, Σαράφογλου Χρυσόστομος και Κανταρέλης Κνωσταντίνος, κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Το ΔΣ της Σκακιστικής Ένωσης Πρέβεζας “Νικόπολη” συγχαίρει όλους και όλες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στους αγώνες και κυρίως τους διακριθέντες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites