Δευτέρα, 13/07/2020

Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Οι εικόνες είναι απλά η απόδειξη ότι η Δημοτική Αρχή κάποια πράγματα τα αφήνει στην τύχη τους….

Πρόκειται για το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον Παντοκράτορα και το οποίο μετά το πέρασμα της «Χιόνης» (το όνομα της τελευταίας κακοκαιρίας) υπέστη τις ζημιές που βλέπετε. Το ζήτημα δεν είναι οι ζημιές που με τους θυελλώδεις ανέμους προκλήθηκαν στην περίφραξη του γηπέδου, το ζήτημα είναι ότι έχουν περάσει σχεδόν 15 ημέρες από την ημέρα που ο αέρας παραλίγο να ξηλώσει ολόκληρη την περίφραξη και κανένας δεν έχει κινητοποιηθεί για να λύσει το πρόβλημα.

Δεν γνωρίζουμε αν η όλη κωλυσιεργία οφείλεται στην γενικότερη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα τελευταία χρόνια όλα στην Πρέβεζα κινούνται με ρυθμούς χελώνας.

Τρεις μήνες χαλασμένος ο γερανός στο εμπορικό λιμάνι , έξι μήνες χωρίς ISO και εδώ 15 μέρες η περίφραξη του γηπέδου βρίσκεται σε αυτό το χάλι και κανένα συνεργείο δεν έχει πιάσει ακόμα δουλειά. Όλα στο χρόνο τους … Με την μόνη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση η οποιαδήποτε κωλυσιεργία είναι και εγκληματική αμέλεια. Το γιατί δεν χρειάζεται να αναλυθεί. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να το καταλάβει.

Για τον Δήμαρχο αυτές οι εικόνες ίσως και να είναι ένα δείγμα της εξωστρεφούς ανάπτυξης που ευαγγελίζεται!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ