Στο δυναμικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας από σήμερα η Κατερίνα Βλαχιώτη

Στο Ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας εντάχθηκε η γυναικολόγος Κατερίνα Βλαχιώτη. Από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια η κ. Βλαχιώτη θα προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στην Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να στελεχωθεί και με τρίτο γυναικολόγο, σε οργανική θέση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μίλτος Παππάς, στο περιθώριο της τελετής παράδοσης του μόνιτορ ζωτικών οργάνων από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “Καλλιπάτειρα” , μίλησε σε δημοσιογράφους για την υπογραφή της σύμβασης με την νέα γυναικολόγο, αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει με την Καρδιολογική κλινική.

Στη δήλωση του για το θέμα της Καρδιολογικής Κλινικής ο κ. Παππάς ανέφερε μεταξύ άλλων : “Από 1/1 παύσανε να είναι τέσσερις οι γιατροί που κάλυπταν εφημεριακά όλες τις ημέρες. Έμειναν τρεις. Αυτή τη στιγμή είναι δύο επιμελητές και ένας επικουρικός επιμελητής. Μου ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι η κ. Σακκά μεταφέρει την θέση της Λευκάδα. Σήμερα έστειλε αίτημα να προκηρυχθεί οργανική θέση και προκηρύσσεται στην αμέσως επόμενη προκήρυξη. Με διαβεβαίωσαν ότι στην προκήρυξη που αναμένεται θα είναι και το Νοσοκομείο Πρέβεζας, ώστε να καλυφθεί η οργανική θέση που την Παρασκευή άφησε η κ. Σακκά. Θα προκηρυχθεί σε βαθμό επιμελητή Β’. Συγχρόνως από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε στείλει πίνακα πρόσληψης επικουρικού γιατρού.  Είναι ένας γιατρός επικουρικός, ο οποίος δηλώνει δεύτερη προτίμηση την Πρέβεζα. Ελπίζω να ανταποκριθεί θετικά. Δεν έχουμε άλλες επιλογές  Παρόλα αυτά σε 24 ώρες που έμεινε κενή η θέση αμέσως προκηρύχθηκε. Από εκεί και πέρα τώρα είναι τρεις γιατροί. Μέχρι να βρούμε επιμελητή επικουρικό, δυστυχώς θα κάνουν μία ή δυο εφημερίες παραπάνω το μήνα. Ζητήσαμε την συνδρομή της 6ης ΥΠΕ και την βοήθεια από το όμορο Νοσοκομείο της Λευκάδας. Είπαν θα την έχουμε. Επί τη ευκαιρία να σας δηλώσω ότι, σήμερα δεχθήκαμε και την κα Βλαχιώτη ως επικουρικό γιατρό στην γυναικολογική. Εντός των ημερών από ότι γνωρίζω θα έρθει σε οργανική θέση και ο γυναικολόγος, άρα θα φτάσουμε στον αριθμό 3 (τρεις γιατροί επιμελητές) στην γυναικολογική. Ένας ικανοποιητικός αριθμός για εμάς. Επίσης την Πέμπτη αναλαμβάνει και η κα Ευαγγέλου(νεφρολόγος), η θητεία της οποίας ανανεώθηκε για άλλα τρία χρόνια.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites