Παρασκευή, 24/05/2019

Στην Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑμεΑ) και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Βαρδακαστάνης

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17.00′, η Πρέβεζα, οι πολίτες της και τα Άτομα με ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ) Πρέβεζας, υποδέχονται στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας »Η Ελπίδα», Καραμάνη 19, έναντι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, τον πρωτοπόρο εργάτη του Παγκόσμιου και Ελληνικού Αναπηρικού Κινήματος, Δικηγόρου, Προέδρου της ΕΣΑμεΑ και υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Βαρδακαστάνη.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους για τις διεκδικήσεις του Ελληνικού Αναπηρικού Κινήματος και θα ανταλλάξει απόψεις με τους παρευρισκόμενους.
Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης συνοδεύει την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της περιοδείας της στην Άρτα και Πρέβεζα, ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ και θα παραστεί στην ανοικτή συγκέντρωση, επικοινωνία με τους πολίτες της Πρέβεζας και ομιλία της, στις 18.30′, στη Θεοφάνεια αίθουσα τέχνης, δίπλα στο Δημαρχείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ