Τετάρτη, 12/08/2020

Σημαντικές διακρίσεις και βραβεία για την Nissan Λαϊνάς

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε η Nissan Λαϊνάς, στο ετήσιο συνέδριο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – διανομέων – επισκευαστών της ελληνικής αντιπροσωπείας Nissan, που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Λ. Συγγρού στην Αθήνα.

Στη φωτογραφία ο Τάκης Λαϊνάς και ο Δημήτρης Λαϊνάς με τον Aντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan κ.Τάκη Θεοχαράκη και άλλα στελέχη της Nissan Θεοχαράκης

Η Nissan Λαϊνάς, παρά την οικονομική κρίση και ύφεση- κατάφερε τα τελευταία χρόνια με υπομονή,  επιμονή αλλά και συνέπεια, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να καταλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη πρώτη θέση σε ταξινομήσεις επιβατικών και φορτηγών στο Νομό Πρέβεζας.

Επίσης, για το 2018 η Nissan Λαϊνάς βραβεύθηκε ως πρώτη πανελλαδικά σε όλο το δίκτυο Nissan , για την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών της. Μάλιστα, έγινε ειδική μνεία στο πρόσωπο του Δημήτρη Λαϊνά για τις εκδηλώσεις και τις προωθητικές ενέργειες που πραγματοποίησε ως Διευθυντής πωλήσεων την περασμένη χρονιά, αλλά και για το γεγονός ότι οι πωλήσεις που έχει καταφέρει, σαν ποσοστό έχουν υπερβεί τα όρια πωλήσεων ενός Νομού, όπως η Πρέβεζα. Για το λόγο αυτό κλήθηκε να μιλήσει στους συνέδρους για τα επιτεύγματα του και τους στόχους του για το 2019.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ