Κυριακή, 08/12/2019

Περικλής Βασιλάκης και Κρις Σπύρου τα είπαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση Αθηνών

Με τον πρώην Γερουσιαστή των Η.Π.Α και Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθηνών Κρις Σπύρου συναντήθηκε ο καθηγητής διαιτησίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη,  Περικλής Βασιλάκης.

Οι δύο άνδρες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση από την οποία ο Περικλής Βασιλάκης είναι σίγουρο ότι αποκόμισε πολλά.

Αξίζει να αναφερθούμε στο πολιτικό παρελθόν του Κρις Σπύρου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. To 1969 διορίστηκε από τον πρόεδρο Nixon σύμβουλος επιτροπής Λευκού Οίκου και μια χρονιά αργότερα εκλέχθηκε για πρώτη φορά στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Πολιτείας του New Hampshire των ΗΠΑ . Από το 1974 ως το 1984 εκλέγονταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή της Πολιτείας του Νιού Χάμσαιρ. Το 1984 έλαβε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κατέβηκε στις εκλογές ως Υποψήφιος Κυβερνήτης της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ, ανώτερη πολιτική θέση που έχει λάβει Έλληνας μη γεννημένος στην Αμερική. Το 1991 εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χάμσαιρ.

Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και του Hellenic American University.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ