Ο Θεόδωρος Κατσαούνος νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, ορίστηκε ο Θεόδωρος Κατσαούνος,  έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Μετά την ψηφοφορία για την αντικατάσταση των δύο παραιτηθέντων μελών, του πρώην Προέδρου κ. Συγκούνα και του Αντιπροέδρου κ. Κατσιπανέλη, η παραίτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ορίσει ως νέο Πρόεδρο τον κ. Κατσαούνο και ως Αντιπρόεδρο την κ. Ελευθερία Αγγέλη.

Τα δύο νέα τακτικά μέλη του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι οι κ. Αναγνώστου και Χατζόπουλος με αναπληρωματικό τον Αυδίκο. Μάλιστα για τον κ. Χατζόπουλο το συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το πρώτο, αφού μετά την παραίτηση του κ. Συγκούνα και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, πήρε την θέση του ως πρώτος επιλαχών.

Η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Παρθενία Καζάκου, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Κατσαούνου στην θέση του Προέδρου, τον συνεχάρη λέγοντας : “Ο κ. Κατσαούνος συμμετείχε σε πολλές διαδικασίες των οικονομικών   στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στην προηγούμενη διοίκηση. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλα τα θέματα. Εξαιτίας της συμβολής του πήραμε και τον ορκωτό λογιστή, ο οποίος ξεκαθάρισε πολλά πράγματα και αν θυμάστε στη τοποθέτηση του είπε κάποια πράγματα, ότι πολύ γλίτωσαν με την τοποθέτηση του ορκωτού λογιστή. Και γιαυτό θέλω να τον συγχαρώ γιατί στην τοποθέτηση του στην πολύωρη συνεδρίαση, ήταν άκρως ειλικρινής, σαφής και σωστός και σοβαρός. Σοβαρός δεν το λέω από αβρότητα, αλλά γιατί όντως είναι. Του εύχομαι καλή επιτυχία. “


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Γυναίκα “αράχνη” έμπλεξε στα “δίχτυα” της και εκβίασε μεγάλο επιχειρηματία της πόλης

16/10/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η premium έκδοση του νέου Qashqai ετοιμοπαράδοτη στην Nissan Λαϊνάς

15/10/2021, 3:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 184 χιλιάδες ευρώ για το Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Ηπείρου

15/10/2021, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οριστικά το «δρόμο» του παίρνει το έργο για την παράκαμψη του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης

15/10/2021, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανεμογεννήτριες στη “Λάκκα Σουλίου”: Συζήτηση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γεωπόνων και σχετικό ενημερωτικό υλικό

15/10/2021, 12:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Βρέθηκαν γυαλιά οράσεως

15/10/2021, 12:49 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites