Σάββατο, 20/07/2019

Κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της πόλης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με ομιλίες σε όλα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πρέβεζας, για την σημασία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις εμπνευσμένες από τον αγώνα του 1821 ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου,σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της πόλης αλλά και οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου έκαναν κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα της Πρέβεζας.

Στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στεφάνια κατέθεσαν το 1ο και 2ο Λύκειο, το ΕΠΑΛ , το ΕΠΑΣ Πρέβεζας, το Εσπερινό Σχολείο, και τα τέσσερα γυμνάσια. Στο Μνημείο Πεσόντων του Πολεμικού Ναυτικού, η ΑΕΝ, το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα και τέλος στον Ανδριάντα του Οδυσσέα Ανδρούτσου τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 4ο, 6ο, 7ο και 8ο.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις  11 το πρωί, θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός κα Ελένη Κεχαγιά Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και στις 12:00 το μεσημέρι οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση μαθητών, σπουδαστών και συλλόγων στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ