Η Περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουπλή στην Πρέβεζα

Ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρέβεζα το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ενόψει των ευρωπαϊκών αρχαιρεσιών.

Αρχικώς ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας συνοδευόμενος τον υφυπουργό Εργασίας κ. Κώστα Μπάρκα, τον συντονιστής της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Πρεβέζης κ. Δημήτρη Παπαδήμο και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Χριστίνα Κριτσιμά. Και συνομίλησε με τον διοικητή και πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιλτιάδη Παπά από τον οποίον ενημερώθηκε για τη λειτουργική κατάσταση του νοσοκομείου.

Κατόπιν επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης όπου συνομίλησε με τον διοικητή Αθανάσιο Μικρούλη, καθώς και το Λιμενικό Πρεβέζης όπου είχε εκτενή κουβέντα με τη λιμενάρχη Σταματία Μαργέλη.

Το απόγευμα ο κ. Κουρουμπλής, πάντα συνοδευόμενος από τον κ. Μπάρκα και την κ. Κριτσιμά , συναντήθηκε με μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Πρέβεζας «Ελπίδα». Ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μανίκης απένειμε στον κ. Κουρουμπλή τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο αναπηρικό κίνημα και ιδιαίτερα στο πρεβεζιάνικο σύλλογο ενώ έγινε κι επίτιμο μέλος του συλλόγου.

Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής στο ξενοδοχείο Dioni συναντήθηκε με δημοσιογράφους και εκπροσώπους τοπικών Μέσων, όπου σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για μια νέα Ευρώπη που θα είναι ασφαλής για τους πολίτες.

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites