Κυριακή, 20/10/2019

Απογείωσε την Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο (photos + Videos)

Σε μία πολύχρωμη παρέα χιλιάδων Καρναβαλιστών μετατράπηκε η Πρέβεζα, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019. Η Μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου , ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού για πάνω από 4 ώρες, περισσότεροι από 4 χιλιάδες Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες  κάθε ηλικίας, ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Την παρέλαση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, ο οποίος φέτος ήταν Μαέστρος και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολύ μεγαλύτερος από άλλες χρονιές.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που ξεκίνησε από μία παρέα 6 ανθρώπων και κλείνει 15 χρόνια ιστορίας, είναι ένας θεσμός που σιγά – σιγά γιγαντώνεται και καθιστά πλέον την Πρέβεζα, όχι απλά Καρναβαλική Πρωτεύουσα της Ηπείρου, αλλά και μια πόλη που διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα Καρναβάλια στην Ελλάδα. Κάθε χρόνος που περνά εκτός του ότι γίνεται μεγαλύτερο, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας γίνεται και ποιοτικότερο καθώς τα πληρώματα των γκρουπ πλέον φτιάχνουν με πολύ μεράκι τόσο τις στολές, όσο και τα άρματα.

Καρναβαλικό Κομιτάτο χωρίς Διονύση Ζάχο … δεν γίνεται!

 

Υποδειγματική ήταν για ακόμα μία χρονιά η παρουσίαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου από τον Διονύση Ζάχο, ο οποίος μετά από 4 χρόνια έχει πλέον συνδέσει το όνομα του με το θεσμό.

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Βασίλισσα!

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Γιάννα Αλαμάνου έκλεψε την παράσταση με την χορευτικές της δυνατότητες, καθώς δεν σταμάτησε να λικνίζεται στο ρυθμό της Samba.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ