Κυριακή, 08/12/2019

Έκκληση για βοήθεια για νεαρό από την Πρέβεζα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας.

Συμπολίτης μας, ο Γιώργος Μ., ηλικίας 23 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας, για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από πολύ νεαρή ηλικία (νευροϊνωμάτωση).

Η μητέρα, η οποία μεγαλώνει μόνη της τον Γιώργο, είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις αντιμετώπισης του προβλήματος και έχει άμεση ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

Ο Γιώργος απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να συνδράμει οικονομικά έτσι ώστε να υποβληθεί σε μία δύσκολη και πολυδάπανη χειρουργική επέμβαση, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο Ιατρικό Νοσοκομείο Αμαρουσίου όπου υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα ιατρών της νόσου. Έχουν ήδη δαπανηθεί υπέρογκα χρηματικά ποσά για τις εξετάσεις και τα αλλεπάλληλα χειρουργεία που προηγήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η οικογένεια ζητά από όλους μας, να δώσουμε ο καθένας μας από αυτά που δεν έχει, αναδεικνύοντας αυτά που έχουμε, δηλαδή την ανθρωπιά και την ευαισθησία.

Με απόλυτη κατανόηση στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, μας καλούν να στηρίξουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουν και να συμβάλλουμε στο βαθμό που είναι εφικτό για τον καθένα μας.

Και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύτιμη και μπορεί να σώσει μία ζωή.

Τα στοιχεία της οικογένειας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες.

Οι προσφορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank

 

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0346.41.0101042140

Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR2402603460000410101042140

Παρακαλούμε σε οποιαδήποτε κατάθεση στην αιτιολογία να αναγράφεται η λέξη ΔΩΡΕΑ, καθώς και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας για τις ευχαριστίες της μητέρας.

Τηλ. Επικοινωνίας 6945995111

Τι είναι Νευροïνωμάτωση;

Η Νευροïνωμάτωση είναι μια σπάνια πάθηση που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Πρόκειται για γενετική διαταραχή με νευρολογικές, μυοσκελετικές, οφθαλμολογικές, ακοολογικές (NF2) και δερματικές ανωμαλίες ή βλάβες αλλά και προδιάθεση για νεοπλασία. Διακρίνεται σε :
1. Νευροϊνωμάτωση τύπου 1 (NF1)
2. Νευροϊνωμάτωση τύπου 2 (NF2)
3. Σβανωμάτωση (Schwannomatosis)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ