“Ρέκβιεμ” για την Δημοτική Αρχή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμάνι

Άλλη μία επικοινωνιακή ήττα, προστέθηκε στο “ενεργητικό” της δημοτικής αρχής, μετά και την μαραθώνια συνεδρίαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου,με μοναδικό θέμα συζήτησης το Λιμάνι, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, κατέληξε όμως σε πολύωρο, άνευ ουσίας και ενδιαφέροντος ενδοπαραταξιακό ξεκαθάρισμα της Δημοτικής Αρχής, η οποία για πάνω από 6 ώρες αναλώθηκε στο να κατηγορεί όσους της άσκησαν κριτική για τους χειρισμούς της στο θέμα του Λιμανιού της πόλης.

Παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν οι Λιμενεργάτες και οι επαγγελματίες του Εμπορικού Λιμένα, ο Επενδυτής της Μαρίνας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ενώ απουσίαζε ο υπό παραίτηση πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελος Συγκούνας .Στα ερωτήματα που τέθηκαν απάντησε ο Αντιπρόεδρος του ταμείου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κατσιπανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξαπέλυσε επίθεση στην πρώην πρόεδρο κ. Παρθενία Καζάκου, στην οποία καταλόγισε παραλήψεις κατά την διάρκεια της θητείας της. Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσει ένας εμφύλιος “πόλεμος” με εκατέρωθεν αιχμές και καρφιά μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης Μπαϊλη.

Όσα εκτυλίχθηκαν χθες αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τη βαθιά κρίση που περνά η Δημοτική Αρχή, μόλις 3 μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτή η κρίση φάνηκε και από τα λόγια του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Λάζαρου Πιπιλίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο ότι, αξιόλογοι  συμπολίτες μας δηλώνουν άρνηση να ασχοληθούν με τα κοινά, εξαιτίας της εικόνας που παρουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, για δυσκολία όλων των Δημοτικών Παρατάξεων στο να “κλείσουν” τα ψηφοδέλτια τους. Δυσκολία που αντιμετωπίζει και η παράταξη του νυν Δημάρχου.

Αρκετές φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης η παράταξη Μπαϊλη και ο ίδιος ο Δήμαρχος με τη τοποθέτηση του, πέταξαν τη μπάλα την εξέδρα, όμως στάθηκαν άτυχοι, καθώς ήταν παρόν ένας πολύ καλά διαβασμένος Μιλτιάδης Κλάπας, οι παρεμβάσεις που οποίου παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα τις διαβάσετε σε επόμενη δημοσίευση που θα αναρτηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επί της ουσίας το εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο, δεν εξέδωσε κάποια απόφαση, το μόνο βγήκε σαν συμπέρασμα από αυτό ήταν το τεράστιο πολιτικό έλλειμμα που υπάρχει στην Πρέβεζα.

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Α ́ Κύκλος Σεμιναρίων & Επιστημονικών Ημερίδων στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

22/03/2023, 6:13 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθιέρωση «Ημέρας μνήμης των ευεργετών» από τον Δήμο Πάργας

22/03/2023, 6:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εκδήλωση στο Κάστρο των Ρωγών – Σκοπός η ανάδειξη της προσωπικότητας του Επισκόπου Ρωγών και Κοζύλης Ιωσήφ

22/03/2023, 6:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάθμιση υφιστάμενων Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών για τη διασύνδεση με τα POS – Οι ημερομηνίες

22/03/2023, 5:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ 

22/03/2023, 5:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συμμετοχή του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο

22/03/2023, 5:46 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites