Ο ΣΕΠΕ Πρέβεζας καταδικάζει τις δικαστικές διώξεις των αγροτών

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ Πρέβεζας εκφράζει την αγωνιστική συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και των μπλόκων που έχουν στηθεί σε μια σειρά περιοχές σε όλη χώρα.

Στο ψήφισμα που εξέδωσαν καταγγέλλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πρωτοφανείς, όπως τονίζουν, συνδικαλιστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών και των νέων αγροτοδικίων που εν ριπή οφθαλμού έστησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν καλά – καλά στηθούν τα μπλόκα. Αυτές οι ενέργειες αποκαλύπτουν το πραγματικό και αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης.

“Είναι το ίδιο πρόσωπο που έδειξε στους απεργούς συμβασιούχους εκπαιδευτικούς που διεκδικούσαν μόνιμη και σταθερή εργασία, λίγες εβδομάδες πιο πριν στο Σύνταγμα, όταν τους έπνιξε στα χημικά, στην άγρια καταστολή, στέλνοντας τους στα νοσοκομεία. 
Ο αγώνας των φτωχών και μικρομεσαίων αγροτών είναι και δικός μας αγώνας, όλων των εργαζομένων, μιας και η αιτία των προβλημάτων μας είναι κοινός. Η κυβέρνηση φορτώνει στις πλάτες των μικρομεσαίων αγροτών αλλά και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια, πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και την ίδια ώρα δίνει νέα προνόμια και φοροαπαλλαγές στους βιομήχανους, τους «μεγαλοτσιφλικάδες», στα μονοπώλια αυγαταίνοντας έτσι τα κέρδη τους. ” υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων και
δηλώνουν ότι τέτοιες ενέργειες καταστολής και ποινικοποίησης δεν τους τρομοκρατούν, ούτε τους φοβίζουν, ενώ στο τέλος τονίζουν πως θα συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά όλοι μαζί, εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές για μια ζωή με δικαιώματα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites