Δευτέρα, 28/09/2020

«Λαβράκια» του ΣΔΟΕ στην Ήπειρο – Με αδήλωτες καταθέσεις άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ πρώην αιρετός τοπικής αυτοδιοίκησης

 

«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι των «ράμπο»του ΣΔΟΕ στην Ήπειρο κατά το έτος 2018.

Έλεγχος σε πρώην αιρετό πρόσωπο τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο, διενεργήθηκε από την επιχειρησιακή διεύθυνση του ΣΔΟΕ της Μακεδονίας, κατά το έτος 2018 .

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από την επιχειρησιακή διεύθυνση Μακεδονίας, σε δύο περιπτώσεις διασταύρωσης περιουσιακών στοιχείων, ένας πρώην αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο και ένας Δημοτικός Υπάλληλος βρέθηκαν να έχει αυξήσει την περιουσία του  χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης.

Ο πρώην αιρετός βρέθηκε με 1.198.432,25 €, αδήλωτες καταθέσεις, ενώ και ο Δημοτικός Υπάλληλος βρέθηκε με αδήλωτες καταθέσεις ύψους 315 χιλιάδων ευρώ.

Η διαπίστωση και των δύο περιπτώσεων έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις και οι φάκελος και των δύο υποθέσεων έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ