Εκνευρισμένος αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Μπούρης

Ενοχλημένος από την έκβαση και την τροπή που πήρε η συζήτηση για το Λιμάνι της Πρέβεζας, και χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του, αποχώρησε από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο είχε προσκληθεί να παραστεί, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

“Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μας καλέσατε σήμερα εδώ. Όφειλε ο κ. Συγκούνας κατά την γνώμη μου να είναι εδώ και να δώσει κάποιες απαντήσεις. Με όλα αυτά όμως που βλέπω, θεωρώ ότι έκανε πάρα πολύ καλά που παραιτήθηκε και μήπως πρέπει να αναρωτηθούν και κάποιοι άλλοι αν πρέπει να παραιτηθούν” τόνισε ο κ. Γιάννης Μπούρης και αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την επόμενη μέρα του Συμβουλίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αποδεχόμενος την πρόσκληση, που μου έγινε από τη δημοτική αρχή, παρευρέθηκα ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21-02-2019 με θέμα “Το Λιμάνι της Πρέβεζας”.

Το λιμάνι της Πρέβεζας είναι ένα ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη πόλη μας, μιας και όλοι έχουμε αναγνωρίσει τα οφέλη που προκύπτουν συνολικά για την οικονομία και τη κοινωνία καθώς στηρίζει τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα της ευρύτερης περιοχής.

Στις τρείς ώρες παραμονής μου στη συνεδρίαση, διαπίστωσα ότι η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα λάθη του παρελθόντος και το καταμερισμό ευθυνών καθώς και για θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου.

Προσδοκούσα ότι μια συνάντηση με εκπρόσωπους όλων των Φορέων θα αφορούσε την αναπτυξιακή προοπτική του λιμανιού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του. Θεώρησα λοιπόν σωστό να αποχωρήσω μιας και ο ρόλος μου δεν είναι η επίρριψη ευθυνών αλλά η γνωμοδότηση και η προσπάθεια για την ανάπτυξη του λιμανιού έχοντας αντιληφθεί τα ιδιαίτερα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτό σαν περιοχή.

Ως θεσμικός εκπρόσωπος του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του Νομού, είμαι στη διάθεση της εκάστοτε δημοτικής αρχής να συμμετέχω με προτάσεις σε οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση και προσπάθεια που θα αφορά αποκλειστικά στην ανάπτυξη του λιμανιού της Πρέβεζας.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις αναφορές της υπηρεσίας

23/03/2023, 6:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites