Δίπλα στον πολίτη και κοντά στον άνθρωπο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας

Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Καρκίνου η σημερινή και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, έστειλε ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, πραγματοποιώντας Εθελοντική Αιμοδοσία.

Από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι και με την συμβολή του προσωπικού από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας, αρκετοί αστυνομικοί συμμετείχαν στη ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται τα 4 τελευταία χρόνια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.

Μιλώντας στο mypreveza.gr, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευάγγελος Μυλωνάς τόνισε πως, η συμμετοχή των αστυνομικών της Πρέβεζας στην συγκεκριμένη δράση ήταν ικανοποιητική, ενώ σημείωσε πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας ,εκτός από ένα συνδικαλιστικό σωματείο που ασχολείται με τα προβλήματα των αστυνομικών, τόσο τοπικά, όσο και γενικά, έχει και κοινωνικό πρόσωπο.

“Αρκετοί συνάδελφοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία και αυτό για εμάς είναι θετικό, γιατί έτσι μπορούμε να προσφέρουμε ζωή σε κάποιους συνανθρώπους μας , έχουν ανάγκη για αίμα. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας της Πρέβεζας και όπου μπορούμε θα προσφέρουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν Πρέβεζας ,το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η πράξη αγάπης καθώς και τους συναδέλφους της, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της  και την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία, σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή με έξαρση των ιώσεων.

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Α ́ Κύκλος Σεμιναρίων & Επιστημονικών Ημερίδων στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

22/03/2023, 6:13 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθιέρωση «Ημέρας μνήμης των ευεργετών» από τον Δήμο Πάργας

22/03/2023, 6:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εκδήλωση στο Κάστρο των Ρωγών – Σκοπός η ανάδειξη της προσωπικότητας του Επισκόπου Ρωγών και Κοζύλης Ιωσήφ

22/03/2023, 6:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάθμιση υφιστάμενων Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών για τη διασύνδεση με τα POS – Οι ημερομηνίες

22/03/2023, 5:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ 

22/03/2023, 5:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συμμετοχή του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο

22/03/2023, 5:46 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites