Παρασκευή, 25/09/2020

Ατρόμητος ο Παύλος Σαραμπασίνας

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα στην Πρέβεζα έχουν δημιουργήσει και μικροπροβληματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Ε. Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στην γέφυρα της Δέσπως, η κυκλοφορία διακόπηκε, εξαιτίας ενός δέντρου που έπεσε στο οδόστρωμα.

Την ίδια ώρα ο Αντιδήμαρχος Πολίτικης Προστασίας σε συνεννόηση με την τροχαία Πρέβεζας, προχώρησε προληπτικά στη απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Κυανή Ακτή, έως ότου σταματήσει ο δυνατός αέρας, ωστόσο οι περισσότεροι οδηγοί, ήταν σαν να μην είδαν τις κορδέλες, τις οποίες έκοψαν και πέρασαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν κάτοικοι του ιστορικού κέντρου, λόγω των θυελλωδών ανέμων, έπεσαν κομμάτια από την καμινάδα σπιτιού. Ενημερώθηκαν τοσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία , όσο και η αστυνομία της Πρέβεζας.

Αυτός που ανέβηκε στη σκεπή αψηφόντας τα 8 μποφόρ που έπνεαν στη περιοχή εκείνη την στιγμή, ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολίτικης Προστασίας Παύλος Σαραμπασίνας. Η πράξη του κ. Σαραμπασινα προκάλεσε την έκπληξη  των κατοίκων γειτονικών σπιτιών, οι οποίοι μεταφεροντας στο mypreveza. gr το γεγονός, δήλωσαν πως τους έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η κίνηση του Αντιδημαρχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Ατρόμητος ο Παύλος Σαραμπασίνας”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    Ξεπεσμός των θεσμων… λαϊκισμός…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ