Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της έκοψε η ΕΑΑΣ Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ενάρξει του Νέου Έτους 2019.  Η τελετή της κοπής της πίτας και η Ευλογία αυτής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσόστομο, έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν οι φορείς της πόλης και του νομού όπως ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης,  ο εκπρόσωπος του Δκτού της VIII Μ/Π ΤΑΞ  , ο Αστυνομικός Δ/ντής Πρέβεζας Ταξίαρχος κ. Πάρις Νίκου , ο Διοικητής και Υποδιοικητής  από το Αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου και FOB/Ακτίου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της  Σχολής Εμπορικού Ναυτικού , ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμήναρχος κ. Κεραμιδόγλου Αθανάσιος με μέλη του ΔΣ , ο πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων  Αξιωματικών Ν. Πρεβέζης Ταγματάρχης κ. Κιούλιας Παναγιώτης , ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πρέβεζας κ. Παππάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Γιαννουλάτος Ευάγγελος  και ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νίτσας. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Εκ μέρους του βουλευτή Πρέβεζας κ. Μπάρκα Κων/νου αναγνώσθηκε επιστολή με θερμές ευχές, εξηγώντας την θέλησή του να είναι παρών αλλά λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παραστεί.

Στην όμορφη συνάντηση, ο πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσούτσης  Κων/νος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα σύντομο απολογισμό και  στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Παραρτήματος και της ΕΑΑΣ.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις και τιμητικές απονομές!

Την απονομή του Βραβείου προόδου της ΕΑΑΣ στην Βασιλική Καρατσώλη κόρη του μέλους μας  Ανθλγού (ΠΖ) ε.α. Σκάρπου Αικατερίνης έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσθέτοντας και τις δικές του ευλογίες και ευχές κάνοντας την μητέρα ακόμα πιο περήφανη.

Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στην χήρα του τέως Προέδρου του παραρτήματός μας Συνταγματάρχη Μιχάλη Κωστόπουλο για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1985-1991) από τον πρόεδρο του παραρτήματος

Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον Αστυνόμο Β  ε.α .κ Νεράτζη Κων/νο τέως γραμματέα του παραρτήματός μας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1998-2002) από τον Αντιπρόεδρο Συνταγματάρχη ε.α. κ. Μπουρνάκα Κων/νο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2019


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites