Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της έκοψε η ΕΑΑΣ Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ενάρξει του Νέου Έτους 2019.  Η τελετή της κοπής της πίτας και η Ευλογία αυτής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσόστομο, έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν οι φορείς της πόλης και του νομού όπως ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης,  ο εκπρόσωπος του Δκτού της VIII Μ/Π ΤΑΞ  , ο Αστυνομικός Δ/ντής Πρέβεζας Ταξίαρχος κ. Πάρις Νίκου , ο Διοικητής και Υποδιοικητής  από το Αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου και FOB/Ακτίου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της  Σχολής Εμπορικού Ναυτικού , ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμήναρχος κ. Κεραμιδόγλου Αθανάσιος με μέλη του ΔΣ , ο πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων  Αξιωματικών Ν. Πρεβέζης Ταγματάρχης κ. Κιούλιας Παναγιώτης , ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πρέβεζας κ. Παππάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Γιαννουλάτος Ευάγγελος  και ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νίτσας. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Εκ μέρους του βουλευτή Πρέβεζας κ. Μπάρκα Κων/νου αναγνώσθηκε επιστολή με θερμές ευχές, εξηγώντας την θέλησή του να είναι παρών αλλά λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παραστεί.

Στην όμορφη συνάντηση, ο πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσούτσης  Κων/νος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα σύντομο απολογισμό και  στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Παραρτήματος και της ΕΑΑΣ.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις και τιμητικές απονομές!

Την απονομή του Βραβείου προόδου της ΕΑΑΣ στην Βασιλική Καρατσώλη κόρη του μέλους μας  Ανθλγού (ΠΖ) ε.α. Σκάρπου Αικατερίνης έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσθέτοντας και τις δικές του ευλογίες και ευχές κάνοντας την μητέρα ακόμα πιο περήφανη.

Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στην χήρα του τέως Προέδρου του παραρτήματός μας Συνταγματάρχη Μιχάλη Κωστόπουλο για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1985-1991) από τον πρόεδρο του παραρτήματος

Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον Αστυνόμο Β  ε.α .κ Νεράτζη Κων/νο τέως γραμματέα του παραρτήματός μας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1998-2002) από τον Αντιπρόεδρο Συνταγματάρχη ε.α. κ. Μπουρνάκα Κων/νο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2019


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν απο τον ανεμοστρόβιλο

02/02/2023, 10:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην “Ανάπτυξη Τώρα” του Γιώργου Νίτσα η Ελένη Φλουρή

02/02/2023, 10:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΚΤΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ζητά προσωπικό για πλήρη απασχόληση

02/02/2023, 10:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Θωμά Αϊδώνη

31/01/2023, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Πρέβεζας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος  2021-2027»

31/01/2023, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος

31/01/2023, 4:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites