Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητος την εκπληκτική πορεία του στη Σούπερ Λιγκ

@paok_fc

Ο ΠΑΟΚ απλά δεν μπορεί να σταματήσει να κερδίζει. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, παραμένοντας αήττητος έπειτα από 14 αγωνιστικές. Μάλιστα, το φετινό εκπληκτικό σερί του Δικεφάλου μετρά 13 νίκες και μια ισοπαλία.

Ποτέ πριν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσες συνεχόμενες νίκες. Με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής στις 3 Δεκεμβρίου, η νίκη των Θεσσαλονικέων έναντι της Λαμίας έσπασε το ρεκόρ που είχε καταγράψει η ομάδα κατά τη σεζόν 1984/85, όταν είχε σημειώσει 10 νίκες και δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η 13η αγωνιστική στέφθηκε επίσης με απόλυτη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που νίκησε τη Λάρισα, ενώ η 14η αγωνιστική ήρθε για να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο αήττητο σερί του ΠΑΟΚ που επικράτησε του Λεβαδειακού.

Εντωμεταξύ, δεν τα πήγε εξίσου καλά στη Ευρώπη. Αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας υποστεί βαριά ήττα μέσα στην Τούμπα από την Μπενφίκα. Αργότερα, παίζοντας για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δεδομένου ότι στην 1η αγωνιστική είχε χάσει πολύ δύσκολα από την Τσέλσι, ενώ στην 2η αγωνιστική, συνέτριψε τη Μπάτε μέσα στην έδρα της με 1-4. Δυστυχώς, όμως, ο ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια δεν φάνηκε άξιος των προσδοκιών, αφού δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη. Όπως έγραψε η bwin σε νίκη ήλπιζε ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπάτε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ωστόσο, η αναμέτρησή αυτή ήταν τελικά το αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων του δικεφάλου στην Ευρώπη, αφού νικήθηκε με 1-3. Έτσι, η ομάδα από τη Λευκορωσία στέρησε στον ΠΑΟΚ το όνειρο για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ας ξαναγυρίσουμε, όμως, στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι αχτύπητος.  Η ομάδα του Λουτσέσκου διαθέτει μία από τις πιο στενές άμυνες του πρωταθλήματος, αφού σε 14 αγωνιστικές έχει δεχθεί  μόλις 6 γκολ! Εξίσου αποτελεσματική είναι και η επιθετική της γραμμή, έχοντας σημειώσει τα περισσότερα τέρματα (26) από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς – ο οποίος ανήκει πια στην Αλ Ιτιχάντ έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ύψους 30 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των πριμ) για 4,5 χρόνια – είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος στη λίστα των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με 9 γκολ, μετά τον Κουλούρη του Ατρόμητου που προηγείται με δύο γκολ περισσότερα.

Με τις φετινές, εντυπωσιακές επιδόσεις του ο ΠΑΟΚ ηγείται της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ με 38 βαθμούς, έχοντας διαφορά +8 από τον Ατρόμητο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, +10 από τον Ολυμπιακό που είναι στην τρίτη θέση και +14 (!) από την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ της τέταρτης θέσης.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites