Τρίτη, 02/06/2020

Με τους Βουλευτές του Νομού Πρέβεζας συναντήθηκαν οι υπάλληλοι του ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΣΕΚΔΑΠ για συναντήσεις με βουλευτές ανά νομούς, στα πλαίσια της εντατικοποίησης του αδιάκοπου αγώνα για: – Μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους – Εξασφαλισμένη και σταθερή χρηματοδότηση – Μόνιμες θέσεις εργασίας για το ήδη υπάρχον προσωπικό, οι υπάλληλοι του ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα και τον Βουλευτή της ΝΔ Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη.

Παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που τον ανάγκαζαν να μεταβεί στην Αθήνα, ο κ. Μπαρκας έδειξε ενδιαφέρον για το έργο, την χρηματοδότηση και την λειτουργία των ΚΔΑΠ, δεν ήταν ενήμερος σχετικά με την θέση της Κυβέρνησης αναφορικά με τους συμβασιούχος του «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωης» και μολονότι υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει σχετικά με τα αιτήματα των εργαζομένων, τους προετοίμασε ότι οι καιροί είναι χαλεποί και πως εκτιμά ότι δύσκολα θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Στέργιος Γιαννάκης δήλωσε στους εργαζόμενους πως, ενώ η Νέα Δημοκρατία  γενικότερα είναι αρνητική σε περιπτώσεις μονιμοποιήσεων συμβασιούχων, ως προς τα δικά τους αιτήματα τοποθετείται θετικά και  αυτό γιατί τόσο οι προτάσεις τους όσο και τα ειδικά χαρακτηριστικά εμπεριέχουν τις προϋποθέσεις που θέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να στηρίξει την υλοποίησή τους ως αντιπολίτευση. Ο Βουλευτής της ΝΔ Πρέβεζας ζήτησε από τους εργαζόμενους στο ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού να καταθέσουν υπόμνημα το οποίο θα προωθήσει στον υπεύθυνο τομεάρχη,  ώστε να δρομολογηθούν σχετικές ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ