Με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της Ευάγγελο Μυλωνά και τον Γενικό Γραμματέα Βασίλειο Στέφο. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Α.Ε.Α  Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος και ο Διευθυντής του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγός Υποστράτηγος κ. ΒΟΛΥΡΑΚΗΣ Στυλιανός.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των υπηρετούντων στην Διεύθυνσή Αστυνομίας Πρέβεζας και ειδικότερα μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα των συνεχών μετακινήσεων αστυνομικών δυνάμεων στo Χ.Υ.Τ.Υ Λευκίμμης, η έλλειψη προσωπικού, η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η παλαιότητα του στόλου των οχημάτων καθώς και τα προβλήματα στην καθαριότητα και θέρμανση των κτηριακών εγκαταστάσεων των Υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας, ζητήσαν την βελτίωση διαδικαστικών θεμάτων, που αφορούν την έκδοση διαταγών μετακίνησης αστυνομικού προσωπικού για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τη χορήγηση των Φύλλων Πορείας, ζητήματα ειδικά για τα οποία ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε  λύση.

 Ο κ. Αρχηγός σε κλίμα κατανόησης, άκουσε με ενδιαφέρον όλα όσα ειπώθηκαν και έδειξε πρόθυμος, ζητώντας εποικοδομητική συνεργασία, να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο μέτρο του εφικτού σε προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό με σκοπό την βελτίωση της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων και την ποιοτικότερη αστυνόμευση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites