Κυριακή, 05/07/2020

Κωνσταντίνα Αθανασίου : Ζει στο Καναλάκι, εργάζεται στο Βράχο Πρέβεζας και κατακτά το instagram

Η Κωνσταντίνα Αθανασίου έχει σχεδόν 28 χιλιάδες followers και είναι η κορυφαία influencer στην Ήπειρο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ποταμιά Θεσπρωτίας, δίπλα στον μυθικό ποταμό Αχέροντα και σήμερα ζει στο Καναλάκι. Η Κωνσταντίνα Αθανασίου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών της Μαρτίνας, του Κωνσταντίνου και της Βαλέριας. Το καλοκαίρι εργάζεται στις τουριστικές επιχειρήσεις που διαθέτει μαζί με τον σύζυγό της, στο Βράχο Πρέβεζας και τον «ελεύθερο χρόνο» της ασχολείται με το blogging. Μάλιστα, σε αυτή της την ασχολία γνωρίζει τεράστια επιτυχία, αφού είναι η κορυφαία influencer στην Ήπειρο με σχεδόν 28 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.

Πως προέκυψε όμως η ενασχόληση της με το blogging; Η ίδια απαντώντας στις ερωτήσεις του mypreveza.gr είπε πως προέκυψε σιγά σιγά. Από μικρή της άρεσε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μόδα και περισσότερο με το styling με το οποίο είχε μεγάλο πάθος, αλλά για διάφορους λόγους ποτέ της δε κατάφερε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα.

«Αρχικά ο λογαριασμός μου στο instagram ήταν ένας απλός λογαριασμός, αλλά πάντα με πολλούς ακόλουθους. Λόγω λοιπόν της αγάπης μου για την φωτογραφία γενικότερα , αλλά και το styling….και επειδή το blogging είναι ένας συνδυασμός κ των δύο, προέκυψε σιγά σιγά η ενασχόληση μου με το αυτό.»

Μέσα από το blogging, η Κωνσταντίνα θέλει να περάσει μηνύματα σε όλες τις γυναίκες, ότι η μόνη ομορφιά που ποτέ δεν χάνεται είναι η κομψότητα! Επίσης, θέλει να βλέπει ανθρώπους να χαμογελούν αληθινά και με τα giveaways που κάνει στη σελίδα της στο instagram το πετυχαίνει αυτό.

Αν και τρίτεκνη μητέρα, καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες στη καθημερινότητα της. Πλέον, αφιερώνει αρκετό χρόνο στο blogging, χωρίς αυτό να την αποσπά από τα υπόλοιπα καθήκοντα της. «Τώρα πια θα έλεγα ότι αφιερώνω αρκετό χρόνο….Θέλω να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω. Όχι μόνο για τις εταιρίες που με εμπιστεύονται, αλλά και επειδή υπάρχουν κ γυναίκες που ταυτίζονται μαζί μου, οπότε θέλω να περνάω και τα σωστά μηνύματα μέσα απ αυτό….Το δυσκολότερο κομμάτι, θα έλεγα ότι είναι οι φωτογραφήσεις, μέσα από τις οποίες πρέπει να αναδειχθεί σωστά το προϊόν, οπότε εκεί χρειάζεται πραγματικά χρόνος….» μας είπε κλείνοντας, η Κωνσταντίνα Αθανασίου.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ