Τετάρτη, 05/08/2020

Η Nissan Λαϊνάς πρώτη με ρεκόρ σε πωλήσεις αυτοκινήτων στην Πρέβεζα και το 2018

Για μία ακόμα χρονιά η Nissan Λαϊνάς κόβει πρώτη το νήμα, στις πωλήσεις οχημάτων, καταλαμβάνοντας μάλιστα ποσοστό που αγγίζει το 50% της αγοράς στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τα συνολικά 195 αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν στην Πρέβεζα το 2018, τα 87 ήταν μάρκας Nissan. Συγκεκριμένα, πουλήθηκαν 172 επιβατικά οχήματα (81 Nissan) και 23 Φορτηγά Ι.Χ. (7 Nissan).

Ως αναφορά τα επιβατικά η Nissan Λαϊνας κατέχει σε ποσοστό μερίδιο αγοράς 47,1%, ενώ δεύτερη πολύ πιο πίσω ακολουθεί η Volkswagen με 17,4 και τρίτη η Renault με 9,9.

Πρώτη και στα Φορτηγά Ι.Χ 

Η Nissan Λαϊνάς διατηρεί την πρωτοκαθεδρία και στα φορτηγά Ι.Χ, όπου κατέχει μερίδιο αγοράς 26,1%, αφήνοντας πίσω της την Toyota με ποσοστό 21,7%. Το ίδιο ποσοστό κατέχει και η Ford η οποία μοιράζεται την δεύτερη θέση μαζί με τον Toyota, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί η Volkswagen με ποσοστό 8,7 %.

 

Στην Πρέβεζα ταξινομήθηκε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Βορειοδυτική Ελλάδα

Την χρονιά που μας πέρασε η Nissan Λαϊνας, εκτός από ρεκόρ σε πωλήσεις απέσπασε και σημαντικές πρωτιές αφού, στην Πρέβεζα ταξινομήθηκε το πρώτο Nissan Leaf, αλλά και ένα από τα 10 συνολικά σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα μοντέλα και τις προσφορές της Nissan στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για την Πρέβεζα Nissan Λαϊνάς στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 456 ΠΡΕΒΕΖΑ και στο τηλέφωνο 2682028135

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ