Τρίτη, 10/12/2019

Η Πρέβεζα ανέβασε ψηλά τον «πήχη» στην Δράση του ΕΣΠΑ ‘Ίδρυση και Λειτουργία Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Την μεγαλύτερη ποσοστιαία απορροφητικότητα στην Δράση του ΕΣΠΑ «Ίδρυση και Λειτουργία Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων» είχε ο Ν. Πρέβεζας και η Ήπειρος σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση της Διαχειριστικής Αρχής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Στην Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωαννης Μπούρης, ο οποίος κατέχει και την θέση του Αντιπροέδρου στον συγκεκριμένο φορέα καθώς και ο και εκπρόσωπός του Επιμελητηρίου κ. Ζαπουνιδης Αντώνιος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, μας μετέφερε την πληροφορία ότι, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα χρηματοδοτήσει περαιτέρω την συγκεκριμένη δράση με περισσότερα κεφάλαια προκειμένου να ενταχθούν και άλλες προτάσεις, οι οποίες συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία κατά την αξιολόγηση.

Επίσης, όπως μας είπε το Επιμελητήριο Πρέβεζας πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στον Φεβρουάριο, σε σχετική ημερίδα τα δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τίτλους «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας»  και «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας». Πιθανή ημερα πραγματοποίησής της ημερίδας είναι η Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ