Mαγική θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων στην Πρέβεζα

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού  Χαράς στην Πρέβεζα.

Με το ολοκαίνουριο νεραϊδόσπιτο να     “κλέβει” τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων   , το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα  τις επόμενες μέρες θα φιλοξενήσει πολλές και ξεχωριστές εκδηλώσεις .

Τετάρτη   19 Δεκεμβρίου

Στις 11 το πρωί το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας  θα παίξει Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα ενώ όλη  την ημέρα το Χωριό θα είναι ανοιχτό με τις δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους.

Πέμπτη  20 Δεκεμβρίου

Στις  5.30 το απόγευμα στην σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Χωριου θα ζωντανέψουν οι ήρωες των παραμυθιών των  Αδελφών Γκρίμμ από την Θεατρική Σκηνή του Φώτη Σπύρου ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα πραγματοποιούνται οι συνηθισμένες δράσεις του χώρου.

Παρασκευή 21  Δεκεμβρίου.

Στις 11 το πρωί το ΚΔΑΠ  Καλλιτεχνούπολη θα παρουσιάσει ένα γιορτινό πρόγραμμα ενώ τις υπόλοιπες ώρες  οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μπορούν να περάσουν όμορφες γιορτινές ώρες στα σπιτάκια των δράσεων.

Σάββατο  22 Δεκεμβρίου.

Στις  12 το μεσημέρι  καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας ¨Σπύρος Δήμας” θα παρουσιάσουν ένα κεφάτο  ελληνικό πρόγραμμα.

Την σκυτάλη στις 2 το μεσημέρι θα πάρει ο Χοροχώρος Εκφραση με γιορτινούς ρυθμούς.

Στις  6.30 το απόγευμα  ο Χορευτικός Ομιλος “Πρέβεζα” θα    χορέψει χορούς από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου  με χριστουγεννιάτικο “άρωμα Ελλάδας”  ενώ αμέσως μετά σε δρόμους της ελληνικής παράδοσης θα μας ταξιδέψει  το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου.

Κυριακή  23 Δεκεμβρίου.

Στις 12 το μεσημέρι   παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει  το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικόπολης και αμέσως μετά το χορευτικό τμήμα του   Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα.

Στις 6.30 το απόγευμα  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου θα μας  “ταξιδέψει” σε παραδοσιακούς ρυθμούς της Ελλάδας.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Mαγική θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων στην Πρέβεζα.

Στο  Χριστουγεννιάτικο Χωριό της  Χαράς στην Πλατεία Ανδρούτσου  θα “χτυπήσει΄’ σε γιορτινούς ρυθμούς η   καρδιά της πόλης.

Η γιορτή θα ξεκινήσει   από τις 12 το μεσημέρι όπου  την παραλία “θα αναστατώσει” με τον πιό μελωδικό τρόπο το νεανικό  συγκρότημα “Κρόταλα” από την Αρτα το οποίο θα παίξει Χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες.

Την  ίδια ώρα  θα βρίσκεται σε εξέλιξη η γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας μοιράζοντας πλούσια δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.

Στις 6.30 το απόγευμα  όσοι επιθυμούν να δουν τις  ευχές τους να ανεβαίνουν στον ουρανό και γιατί όχι να βγουν αληθινές,  αρκεί να βρίσκονται στην παραλία εκεί όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου  και τον Σύλλογο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων θα μοιράσει φαναράκια όπου ο καθένας θα μπορεί να γράψει την ευχή του και  να την αφήσει να φύγει- μαζί με το φαναράκι του – στον χριστουγεννιάτικο ουρανό.

Αμέσως μετά ο γνωστός αρτινός καλλιτέχνης Γιώργος Ζιώρης θα μας ταξιδέψει  με την μπάντα του σε αγαπημένα ελληνικά , ξένα και βέβαια γιορτινά τραγούδια (από  ρεμπέτικα μέχρι τζαζ) αποτυπωμένα πάντα μέσα από την δική του φρέσκια και ανατρεπτική ματιά.

Την ημέρα των Χριστουγέννων το Χωριό θα μείνει κλειστό.

 

Τετάρτη  26 Δεκεμβρίου

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς θα ανοίξει τις  πύλες του από νωρίς το πρωί περιμένοντας τους φίλους του να  περάσουν όμορφες στιγμές στα σπιτάκια του.

Στις 5.30 το απόγευμα το μοντέρνο τμήμα του  Ωδείου “Πολυρυθμία” θα παρουσιάσει νεανικές γιορτινές μελωδίες.

Στις  6.30 ένα καταπληκτικό  καλλιτεχνικό ντουέτο η Μαριλίζα Παπαδούρη-Παπαγγελίδη (τσέλο και τραγούδι) και ο Δημήτρης Παπαγγελίδης (κλασσική κιθάρα)  θα μας ταξιδέψουν σε γιορτινές μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου

Τις δράσεις του  Χωριού θα πλαισιώσουν   με τις γιορτινές τους μελωδίες   το καλλιτεχνικό ντουέτο Μαριλίζα Παπαδούρη-Παπαγγελίδη και  Δημήτρης Παπαγγελίδης στις 12 το μεσημέρι και στις 18.30 το απόγευμα .

Παρασκευή  28 Δεκεμβρίου

Το χωριό  θα ανοίξει από το   πρωί για τους μικρούς και μεγάλους του φίλους.

Στις 6 το απόγευμα  η Φιλαρμονική Αρτας  “Σκουφάς” της Αρτας θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και  κάλαντα.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Στις 12 το μεσημέρι   η σχολή χορού της Ρένας Κοντού από την Κέρκυρα  θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο και δυναμικό πρόγραμμα με μοντέρνους ρυθμούς και στις  6 το απόγευμα θα “χορογραφήσει” αγαπημένα κεφάτα ελληνικά τραγούδια .

Κυριακή  30 Δεκεμβρίου

Το  Χωριό θα  φιλοξενήσει πολλές και ποικίλες δράσεις για τους μικρούς του φίλους.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Θα αποχαιρετήσουμε το  2018 όλοι μαζί στην γιορτή της Δημοτικής  Ραδιοφωνίας στην οποία θα μοιραστούν πολλά και πλούσια δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.

Η γιορτή  θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Την Τρίτη 1η  Ιανουαρίου 2019 το Χωριό θα παραμείνει κλειστό

 

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου  2019.

Περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους  να κάνουμε “ποδαρικό” στη νέα χρονιά με πολλές και ποικίλες δράσεις στην πιο αγαπημένη γωνιά της πόλης μας!

 

Για τυχόν αλλαγές  στο πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites