“Θυελλώδης” συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας – Παραιτήθηκε ο Κώστας Παπαδιώτης

Μαύρα “σύννεφα” έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη Γαλάζια Παράταξη, μετά και την απόσυρση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γιάπρου για το Δήμο της Πρέβεζας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του mypreveza.gr,  κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ του προέδρου κ. Νίκου Τζίμα και της πλειοψηφίας των μελών της. Οι πληροφορίες θέλουν μεγάλο μέρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, να διαφωνεί με τους έως τώρα χειρισμούς του κ. Τζίμα, χρεώνοντας του μεταξύ άλλων, επικοινωνιακά ατοπήματα, τα οποία πλήττουν ανεπανόρθωτα την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο.

Και μπορεί ορισμένοι από τον κύκλο του Προέδρου της ΝΟΔΕ, να θέλουν να κάνουν το μαύρο – άσπρο, παρουσιάζοντας τις διαδοχικές αστοχίες αναφορικά με τις υποψηφιότητες για το Δήμο Πρέβεζας, ως “επίτευγμα”, είναι γεγονός ότι, η απόσυρση της υποψηφιότητας Γιάπρου, αλλά και ο τρόπος που χειρίστηκε την όλη κατάσταση ο Νίκος Τζίμας, ήταν για κάποιους η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπαδιώτης, ο οποίος φαίνεται πως έχει δηλώσει την παραίτηση του από μέλος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, ενώ και αρκετά άλλα μέλη προειδοποιούν ότι θα παραιτηθούν, αν δεν αλλάξει η όλη κατάσταση.

Προσπαθώντας λοιπόν να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται, το τελευταίο διάστημα παρασκηνιακά γίνονται έντονες διεργασίες  από κάποιους, ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν το άσχημο κλίμα, επιστρατεύοντας κάθε μέσο. Οι ίδιες λοιπόν πληροφορίες θέλουν, αυτοί οι κάποιοι να προσπαθούν να θέλουν να θυσιάσουν σαν την “Ιφιγένεια” τον Στράτο Ιωάννου, ασκώντας του έντονο pressing, για να αφήσει την Αντιπεριφέρεια και να κατέβει στο Δήμο Πρέβεζας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Τατιάνας Καλογιάννη στα Ιωάννινα, ωστόσο τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως αυτό το ενδεχόμενο είναι μηδαμινό, αν όχι ανύπαρκτο.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites