Επίσκεψη Κώστα Μπάρκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας

Προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, το πρωί  της Παρασκευής, 7-12-2018. Τον βουλευτή υποδέχτηκαν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Πάρης Νίκου και ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Κώστας  Σιώρος.

Ο Κώστας Μπάρκας συνεχάρη τον Πάρη Νίκου για την τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης και εξέφρασε τη βούλησή του για αρωγή και συμπαράσταση σε θέματα ενίσχυσης των Τμημάτων της Α.Δ. Πρέβεζας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης,  συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται στους οδικούς άξονες του νομού Πρέβεζας την περίοδο του καλοκαιριού, εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης, καθώς και σκέψεις λύσεων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το θεσμό των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων, που εφαρμόζεται στο Νομό Πρέβεζας, προσφέροντας  υπηρεσίες αστυνόμευσης στους πολίτες απομακρυσμένων περιοχών.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης, ο Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε: «Η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας έχει αφήσει το στίγμα της τα τελευταία χρόνια, σηκώνοντας το βάρος πολλών υποθέσεων  και σημειώνοντας πολλές επιτυχίες. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας είναι μια υπηρεσία «στολίδι» για την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα ευρύτερα. Πιστεύω ότι η πλούσια εμπειρία  του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πρέβεζας, κ. Νίκου, θα συνεισφέρει στη διατήρηση των πολύ καλών υπηρεσιών ασφάλειας που απολαμβάνουν οι πολίτες».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites