“Ανήθικη προσπάθεια στοχοποίησης του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” και του Κώστα Λογοθέτη”

Ανακοίνωση του Συλλόγου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι ανέντιμοι και θρασύδειλοι συμπολίτες μας έχουν επιδοθεί σε μια ανήθικη προσπάθεια στοχοποίησης και εμπλοκής του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> και του Προέδρου του Κώστα Λογοθέτη , σε ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος επαγγελματιών της πόλης μας.

Επειδή η ανοχή και η σιωπή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα ,ακόμη και αν αυτά εκκολάπτονται στο δύσοσμο περιβάλλον των υπονόμων της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούνται από τα δίποδα τρωκτικά που ευδοκιμούν στο παραπάνω χώρο , ως αδυναμία και συνενοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κάνει γνωστά στους συμπολίτες του τα εξής:

  • Ο Σύλλογος μας ουδέποτε έκανε και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνει καταγγελία εις βάρος συμπολιτών του.
  • Όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο  συζητιούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο, οι συνεδριάσεις του οποίου είναι ανοικτές  στον καθένα και οι αποφάσεις του καταγράφονται στα πρακτικά, υπογράφονται και αυτές και μόνο αυτές  υλοποιούνται.
  • Ο Σύλλογος μας όταν απευθύνεται σε  θεσμούς , υπηρεσίες, πολίτες κ.λ.π. το κάνει πάντα εγγράφως, με ονοματεπώνυμα, υπογραφές και σφραγίδες, γιατί έτσι επιτάσσει η συνείδηση, η προσωπική ευθύνη και οι αρχές των μελών του Δ.Σ. , αλλά και η δεοντολογία της λειτουργίας του.

 

Αυτονόητο ότι ο καθένας έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί τις θέσεις και τις ενέργειες  του Συλλόγου, ζητώντας ένα αντίγραφο του εγγράφου που τον ενδιαφέρει και να μην αναζητά την <αλήθεια> από τα βρώμικα στόματα όσων υπηρετούν , με τον ύπουλο αυτό τρόπο, την πόλη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ> με τα μέλη του , τα οποία συνεχώς αυξάνουν και τα εκάστοτε Διοικητικά του Συμβούλια, θα ΥΠΗΡΕΤΕΊ πάντα τους καταστατικούς σκοπούς του καθώς και τις ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ μιας υγιούς κοινωνία , με ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ,με ΤΌΛΜΗ, με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ,με ΓΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και θα είναι συνεχώς απέναντι στις <σκιές> οποιουδήποτε μεγέθους, που κυκλοφορούν στα <υπόγεια> της κοινωνίας μας και που δυστυχώς η άρρωστη νοημοσύνη τους , δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν το μέγεθος της επικινδυνότητας , τέτοιων άθλιων μεθοδεύσεων.

 

Το  Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>                        

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites