Σε φάση ολοκλήρωσης το Κλειστό Γυμναστήριο Φιλιπιάδας

Καλαντζής: “Ολοκληρώνεται μία σύγχρονη αθλητική υποδομή στη Φιλιππιάδα, ενώ ακολουθεί η μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο στο Θεσπρωτικό”

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Ζηρού, έχοντας όπως πάντα, την αμέριστη και ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, εγκρίθηκε, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη,  χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Φιλιππιάδας. Πρόκειται για εργασίες άκρως απαραίτητες για την αρτιότητα και λειτουργικότητα του χώρου, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολλά χρόνια.  

Περιλαμβάνουν  τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γυμναστηρίου όπως προβλέπονται  στην εγκεκριμένη μελέτη εφαρμογής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 998.000,00 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα  αφορούν, την κατασκευή της κεντρικής εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου με προέκταση της περίφραξης εκατέρωθεν της εισόδου, την κατασκευή πεζοδρομίων, την κατασκευή  ασφαλτοστρώσεων για την διέλευση των οχημάτων και θέσεων πάρκινγκ, σήμανση και διαγράμμιση.

“Με τις εργασίες που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και αναμένουμε να ξεκινήσουν άμεσα, το κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας θα μετατραπεί σε μία σύγχρονη αθλητική υποδομή, με δυνατότητα πολλαπλών δραστηριοτήτων, που έχει ανάγκη η νεολαία μας, ο Δήμος μας και η πόλη της Φιλιππιάδας. Πολύ σύντομα θα χρηματοδοτήσουμε και μελέτη για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Θεσπρωτικό, κάτι το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.  

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Απελευθέρωση της Πρέβεζας : “Η πόλη θυμάται” και συνθέτει ένα ιστορικό “παζλ¨ αναμνήσεων

18/10/2021, 10:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Γυναίκα “αράχνη” έμπλεξε στα “δίχτυα” της και εκβίασε μεγάλο επιχειρηματία της πόλης

16/10/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η premium έκδοση του νέου Qashqai ετοιμοπαράδοτη στην Nissan Λαϊνάς

15/10/2021, 3:29 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Θετικές οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση ANUGA

15/10/2021, 3:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 184 χιλιάδες ευρώ για το Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Ηπείρου

15/10/2021, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οριστικά το «δρόμο» του παίρνει το έργο για την παράκαμψη του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης

15/10/2021, 3:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites