Παρασκευή, 14/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία

Νέα κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις 17 εργαζομένων από το έργο της αποκατάστασης του Θεάτρου Νικόπολης ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία, με έδρα την Άρτα.

Την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη από τις 7.30πμ έως τις 10.30πμ. θα πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας

 

Οι εργαζόμενοι στην Αρχαιολογία ζητούν σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν να σταματήσει ο εμπαιγμός των συναδέλφων τους από την ΕΦΑ Πρέβεζας αλλά και από το Υπουργείο Πολιτισμού, ζητούν επίσης να ληφθούν μέτρα ώστε οι υπάλληλοί του και οι υπηρεσίες που εποπτεύει, όπως η ΕΦΑ Πρέβεζας να πάρουν πίσω τις απολύσεις και να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων τουλάχιστον έως το Μάιο του 2019, όπως εξ αρχής προγραμματιζόταν.

«Απαιτούμε να παρθεί τώρα η πολιτική απόφαση για την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας όλων των εργαζομένων στο θέατρο της Νικόπολης, για τουλάχιστον 6 μήνες. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσης τους οι εργαζόμενοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ