Ο Σπύρος Πλεουρας νέος πρόεδρος του Καρναβαλιού Κομιτάτου Πρέβεζας – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το 2019

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” – Οι φετινές Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Μετά τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον πολιτιστικό σύλλογο “Κομιτάτο Πρέβεζας”  την Κυριακή 23-12-2018, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συνήλθαν σε σώμα και αποφάσισαν ομόφωνα τις θέσεις στο ΔΣ.
Πρόεδρος :  Πλέουρας Σπύρος
Αντιπρόεδρος : Λούπας Χρήστος
Γενικός Γραμματέας :  Παπαδιώτης Σπύρος
Διαχειριστής οικονομικού-Ταμίας : Τσούνης Θωμάς
Μέλη: Βλάχος Κώστας, Κόκκαλης Σπύρος, Παπαδίας Στέλιος
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα αναφορικά με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αρχικών εκδηλώσεων στο οποίο θα υπάρξουν προσθήκες, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αποκριάτικες δράσεις που είναι παράλληλες και βέβαια οι δραστηριότητες των Γκρουπ ξεχωριστά. Σάββατο 26 ιανουαρίου 2019 : Κοπή πίτας Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Κυριακή 27 Ιανουαρίου (πρωί) Δημιουργία Αποκριάτικου υλικού. Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (μεσημέρι) Αποκριάτικος στολισμός Λεωφόρου Ειρήνης. Σάββατο 9 Φεβρουαρίου επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού. Σάββατο 23 Φεβρουαρίου “Κόκκινος Χορός” Σάββατο 2 Μαρτίου “Λευκός Χορός” Σάββατο 9 Μαρτίου Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Κυριακή 10 Μαρτίου Καρναβάλι των Μικρών (μεσημέρι παραλία Πρέβεζας)- Καύση Καρναβαλιού λήξη των Απορκιάτικων εκδηλώσεων για το 2019.
Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας προσκαλεί όλους τους φίλους και τις φίλες του, να συμμετέχουν στην εθελοντική προσπάθεια της ακόμα μεγαλύτερης αναβάθμισης του μεγαλύτερου Καρναβαλιού τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο στην Πρέβεζα. Ο Πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” Ζητά:  από τον δήμο Πρέβεζας στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί, να κάνει πράξη αυτό που δεσμεύτηκε πέρυσι να τοποθετηθούν 15 μεγάλοι αποκριάτικοι Φωτοσωλήνες στην είσοδο της Πρέβεζας όμοιοι σε μέγεθος με τους Χριστουγεννιάτικους φωτοσωλήνες που τοποθετήθηκαν επίσης στη Λεωφόρο Ιωαννίνων,,  το αργότερο μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2019 που είναι η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού. Ζητά τη συμμετοχή των Θεατρικών ομάδων της περιοχής στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού με κάποιο θεατρικό σατυρικό σκετς ή κάποια Παντομίμα διάρκειας από 5΄μέχρι και 20 λεπτά. Εύχεται στους Χιλιάδες Καρναβαλιστές του Καλή Χρονιά και ακόμα Καλύτερη Αποκριά. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες !

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites