Δυνατό “χαρτί” για τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” η υποψηφιότητα του Ιωσήφ Στύλου

Μία υποψηφιότητα που προσδίδει πάνω από όλα κύρος, αλλά και μεγάλη δυναμική στο συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα”   είναι αυτή του γνωστού και επιτυχημένου επαγγελματία Ιωσήφ Στύλου.

Την για δεύτερη φορά υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας, ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργο Νίτσα.

Ο Γιώργος Νίτσας εισαγωγικά τόνισε πως ο Σήφης  Στύλος είναι ένας άνθρωπος που ακούει τα προβλήματα των επαγγελματιών αλλά και βιώνει παράλληλα και τα προβλήματα των μικρομεσαίων, του καθημερινού πολίτη, του αγρότη μέσα από τις δικές του επιχειρήσεις ενώ είπε πως είναι μεγάλη τιμή για τον συνδυασμό του να έχει υποψήφιο τον Σήφη Στύλο.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας κ. Ιωσήφ Στύλος μιλώντας για την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” και την υποψηφιότητά του, είπε μεταξύ άλλων “Είμαι μαζί με τον συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ εδώ και 8 χρόνια. Είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί. Πίστεψα αυτή την ομάδα και πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Είναι μία ανεξάρτητη κίνηση με ανθρώπους νέους που αγωνιούν για την πόλη.Έχουμε πρόγραμμα από την πρώτη μέρα. Πιστεύω ότι η πόλη βρίσκεται σε τέτοια φάση που πρέπει κάτι επειγόντως να αλλάξουμε. Είμαστε στο τέλμα. Ο κόσμος, ειδικά οι παραγωγοί στον πρωτογενή τομέα που ασχολούμαι εγώ είναι σε απελπισία. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι ο πεθαμένος δεν διαπραγματεύεται, ακριβώς έτσι είναι όλοι οι παραγωγοί πλέον. Είμαστε η μόνη περιοχή στην Ελλάδα που δεν έχουμε ονομασία προέλευσης στα προϊόντα μας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για αυτή την ομάδα ακομμάτιστα πάνω από όλα … Εδώ και αρκετά χρόνια αυτό είναι που αποζητώ γιατί δεν χρειάζεται πιστεύω η αυτοδιοίκηση κομματικές σκοπιμότητες. Η συνέπεια και οι πράξεις του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια με κάνουν να πιστεύω ότι με το πρόγραμμα μας θα βγούμε από το τέλμα που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή ως πόλη. Πιστεύω ειλικρινά ότι μόνο με αυτή την ομάδα μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε πρόγραμμα έτοιμο δεν ξεκινάμε τώρα.”

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έτσι και σε αυτές, την “πόρτα” του Ιωσήφ Στύλου, “χτύπησαν” και άλλοι συνδυασμοί που ήθελαν να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιο τους, ωστόσο, όπως και τότε, έτσι και τώρα, εκείνος στήριξε και στηρίζει τον Γιώργο Νίτσα και την παράταξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”.

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites