Πέμπτη, 09/07/2020

Χάκερς «χτυπησαν» το mail του Κώστα Κωνή

Θύμα ηλεκτρονικής επίθεσης έπεσε ο Πρεβεζάνος Κώστας Κωνής. Άγνωστοι χάκαραν το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και έστειλαν mail στις επαφές του, σύμφωνα με το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας και ζητά “δανεικά”1,850 ευρώ για να καλύψει τα έξοδά της επιστροφής του στην Ελλάδα καθώς έπεσε θύμα κλοπής.

Ο κ. Κωνής ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει για το γεγονός: «Καλό μεσημέρι. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους μου, που από το πρωί, με κάθε τρόπο, προσπαθούν να με ενημερώσουν για το γεγονός.
Σας ενημερώνω ότι στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, από το δικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και από τα: theodask2009@hotmail.gr και Podarak@hotmail.gr δέχεσθαι το παρακάτω μήνυμα, που δεν πρέπει να το λάβετε υπόψη σας.
Κάποιος μου χάκαρε το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και προσπαθεί να εξαπατήσει τους καλοπροαίρετους φίλους μου.
Ήδη έχω καταθέσει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αατυνομίας.
Έχω ενημερώσει σχετικά και την Μicrosoft στην ιδιοκτησία της οποίας είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο hotmail, που εγώ χρησιμοποιώ.
Θέλω να πω στους χάκερ μου, αυτό που είπε ο μεγάλος Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος Βόλφγκανγκ Γκαίτε: »Απ’ όλους τους κλέφτες, οι ηλίθιοι είναι οι χειρότεροι επειδή σου κλέβουν το χρόνο και το κέφι σου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ