Τρίτη, 18/02/2020

Τι έκανε το Βασίλη Γιάπρο να αλλάξει γνώμη;

Ένα σημαντικό ερώτημα που ψάχνει απάντηση έχει προκύψει από τη στιγμή που ο δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Πρέβεζας.

Η πρώτη ερώτηση που έκαναν όλοι στο άκουσμα της είδησης ήταν, ΓΙΑΤΙ;

Μπορεί ο ίδιος να επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο η «δικαιολογία» αυτή δεν έπεισε τους πολίτες, καθώς ένας ευφυέστατος άνθρωπος σαν τον Βασίλη Γιάπρο είναι σίγουρο, πως πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του είχε ζυγίσει καλά και τις δύο αυτές παραμέτρους. Αυτό που μάλλον δεν είχε ζυγίσει, ήταν τα κομματικά «βαρίδια» που άθελα του κουβάλησε τις 20 αυτές μέρες που μεσολάβησαν από την ανακοίνωση της μέχρι και της απόσυρση της.

Ο  ίδιος στη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει, είχε ξεκαθαρίσει ότι η υποψηφιότητα του θα ήταν ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως τα κόμματα από τα αριστερά ως τα δεξιά, είναι δέσμια της λογικής τους και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα!

Πληροφορίες θέλουν, αυτό να συνέβη και στην περίπτωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γιάπρου, η οποία όπως και ο ίδιος ανέφερε στην ανακοίνωση του έτυχε ευρύτατης αποδοχής. Αυτό το «ευρύτατης» προφανώς κάποιοι δεν το ήθελαν! Όπως δεν το ήθελαν και όταν ακούστηκε το όνομα του Νίκου Καράμπελα …

Όλα αυτά τα κομματικά μαγειρέματα δεν εξυπηρετούν ούτε την πόλη, ούτε τους πολίτες της και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να αφήσουν τη «κουτάλα» από τα χέρια μήπως και καταφέρουμε «Να αλλάξουμε την πόλη» πριν αλλάξουμε πόλη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ