Πάρις Νίκου : “Η Αστυνομία της Πρέβεζας δίπλα στον πολίτη”

Η ποιοτικότερη και αποδοτικότερη αστυνόμευση σε κάθε γωνία του Νομού Πρέβεζας, είναι ένας από τους βασικούς στόχους, που έχει θέσει ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας.

Με εμπειρία ετών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία έχει υπηρετήσει από μάχιμες και επιτελικές θέσεις, ο Ταξίαρχος Πάρις Νίκου ανέλαβε καθήκοντα, έχοντας θέσει ως προτεραιότητες την πρόληψη, την ενημέρωση και την “εμφανή” αστυνομική παρουσία, σε όλο το Νομό Πρέβεζας, ώστε να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Επ αφορμή  της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου με δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκου είπε πως, η προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και η τοποθέτηση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, ενώ τόνισε πως τόσο το προσωπικό, όσο και ο ίδιος θα είναι έξω από τα γραφεία και κοντά στους πολίτες.

Η εφαρμογή του Προγράμματος Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.», σύμφωνα με τον Αστυνομικό διευθυντή, στο Νομό Πρέβεζας καλύπτεται πλήρως, από τις εποχούμενες περιπολίες των αστυνομικών τμημάτων, τη δίκυκλη αστυνόμευση από την ομάδα ΔΙΑΣ, τις κινητές αστυνομικές μονάδες, την Ο.Π.Κ.Ε και τις ομάδες Ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Αναφορικά με την Πρέβεζα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πρέβεζας υπογράμμισε, πως η περιοχή έχει μικροεγκληματικότητα, ενώ ένα από τα βασικότερα προβλήματα της είναι το κυκλοφοριακό, ειδικά κατά την θερινή περίοδο που η τουριστική κίνηση ανεβαίνει σημαντικά. Πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, στις προθέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας είναι, η διοργάνωση ημερίδων αλλά και ενημερωτικής καμπάνιας σε σχολεία,  υπηρεσίες, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, ώστε οι πολίτες να έχουν άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Ο Ταξίαρχος Πάρις Νίκου κατάγεται από την Ράχη Άρτας , τα δύο τελευταία χρόνια υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας ως διευθυντής και από τον Αύγουστο του 2018 ήταν αποσπασμένος στην Αστυνομική Ακαδημία ως βοηθός διοικητή.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Πάργας

08/08/2022, 10:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θερινές Σκακιστικές Εκδηλώσεις στην Πρέβεζα – Ελάτε να παίξουμε σκάκι!

08/08/2022, 10:10 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πανσέληνος με χορούς και τραγούδια της Ηπείρου στην Αρχαία Κασσώπη

08/08/2022, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόσληψη 35 ατόμων ΙΔΟΧ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων από τον Δήμο

05/08/2022, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαιρετικές ερμηνείες από το κουαρτέτο εγχόρδων στο Βοτανικό Κήπο

05/08/2022, 11:24 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites