Σάββατο, 18/01/2020

Ο Κώστας Καρυωτάκης ένωσε την Πρέβεζα και την Τρίπολη – Πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποίησης των δύο Δήμων

Μέρα ορόσημο η σημερινή για τους Δήμους Πρέβεζας και Τρίπολης, καθώς μετά την υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης που υπέγραψαν οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, αυτές αποκτούν κοινή πορεία.

Η Αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης,  θα συνεισφέρει στην δημιουργία και εμβάθυνση των ανθρωπίνων σχέσεων μεταξύ των πολιτών των δύο Δήμων, ενώ  θα εστιάσει πάνω σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, περιβάλλοντος, οικολογίας, παιδείας κλπ..

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαίλη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής στην Πρυτανεία – σπίτι του Κώστα Καρυωτάκη και εν συνεχεία η τελετή πραγματοποιήθηκε στον 1ο Όροφο του Πνευματικού Κέντρου, όπου διαβάστηκαν  οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και οι δύο Δήμαρχοι  υπέγραψαν τα βιβλία πιστοποίησης της αδελφοποίησης, ενώ αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα.

Στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν το Μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και η «Χορωδία Τρίπολης» υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Γαργαλιώνη.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ