Κυριακή, 05/04/2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018.

Στον ζεστό και ευχάριστο χώρο του Margarona Royal Hotel αναμετρήθηκαν πέντε ομάδες της περιφέρειας Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (με αλφαβητική σειρά): ΑΓΟ Φιλιππιάδας, ΑΣ ΠΥΡΡΟΣ Άρτας, ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών, ΣΠΖ Κέρκυρας. Κάθε ομάδα συμμετείχε με έξι αθλητές και αθλήτριες στις λεγόμενες αναπτυξιακές κατηγορίες κάτω των 16 ετών.

Μετά την ολοκλήρωση των 5 γύρων πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Κέρκυρας με το απόλυτο των νικών και 8 βαθμούς. Με την επιτυχία αυτή κατέκτησε και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την περιφέρειά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της Άρτας η οποία ηττήθηκε μόνο από την πρωταθλήτρια ομάδα συγκεντρώνοντας τελικά 6 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση κατατάχθηκε η ομάδα των Ιωαννίνων με 4 βαθμούς.

Η ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Πρέβεζας «Νικόπολη» διεκδικούσε την τρίτη θέση στον τελευταίο γύρο εναντίον των δευτεραθλητών, αλλά τελικά δεν κατόρθωσε να πετύχει την πολυπόθητη νίκη κι έτσι περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.

Η νεοεμφανιζόμενη ομάδα της Φιλιππιάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες της περιφέρειάς μας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά της έλλειπε η εμπειρία με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση.

Το ΔΣ της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας συγχαίρει όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ξεχωριστά στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κέρκυρας και της εύχεται να έχει αντίστοιχη πορεία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επίσης ευχαριστεί  τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας της Πρέβεζας (σε αλφαβητική σειρά) Γκόβα Αρίσταρχο, Κανταρέλη Κωνσταντίνο, Ντάκουλα Δημήτριο, Πολίτη Αικατερίνη, Τσακαγιάννη Μαγδαληνή, Φάη Ιωάννα και Φατούρο Ευστάθιο, που αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου που φιλοξένησε τους αγώνες και βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε στην ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ