Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018.

Στον ζεστό και ευχάριστο χώρο του Margarona Royal Hotel αναμετρήθηκαν πέντε ομάδες της περιφέρειας Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (με αλφαβητική σειρά): ΑΓΟ Φιλιππιάδας, ΑΣ ΠΥΡΡΟΣ Άρτας, ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών, ΣΠΖ Κέρκυρας. Κάθε ομάδα συμμετείχε με έξι αθλητές και αθλήτριες στις λεγόμενες αναπτυξιακές κατηγορίες κάτω των 16 ετών.

Μετά την ολοκλήρωση των 5 γύρων πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Κέρκυρας με το απόλυτο των νικών και 8 βαθμούς. Με την επιτυχία αυτή κατέκτησε και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την περιφέρειά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της Άρτας η οποία ηττήθηκε μόνο από την πρωταθλήτρια ομάδα συγκεντρώνοντας τελικά 6 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση κατατάχθηκε η ομάδα των Ιωαννίνων με 4 βαθμούς.

Η ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Πρέβεζας “Νικόπολη” διεκδικούσε την τρίτη θέση στον τελευταίο γύρο εναντίον των δευτεραθλητών, αλλά τελικά δεν κατόρθωσε να πετύχει την πολυπόθητη νίκη κι έτσι περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.

Η νεοεμφανιζόμενη ομάδα της Φιλιππιάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες της περιφέρειάς μας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά της έλλειπε η εμπειρία με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση.

Το ΔΣ της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας συγχαίρει όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ξεχωριστά στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κέρκυρας και της εύχεται να έχει αντίστοιχη πορεία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επίσης ευχαριστεί  τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας της Πρέβεζας (σε αλφαβητική σειρά) Γκόβα Αρίσταρχο, Κανταρέλη Κωνσταντίνο, Ντάκουλα Δημήτριο, Πολίτη Αικατερίνη, Τσακαγιάννη Μαγδαληνή, Φάη Ιωάννα και Φατούρο Ευστάθιο, που αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου που φιλοξένησε τους αγώνες και βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε στην ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites