Σάββατο, 24/08/2019

Κατατακτήριες Εξετάσεις στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Παν/μίου Ιωαννίνων

Κάθε χρόνο το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής διενεργεί κατατακτήριες εξετάσεις που αφορούν πτυχιούχους άλλων τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που επιθυμούν να σπουδάσουν στο τμήμα. Από του χρόνου, Οκτώβριος του 2019, και λόγω της ένταξης του τμήματος στο Παν/μιο Ιωαννίνων, γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση του τμήματος, οι πτυχιούχοι άλλων τμημάτων που θα συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις θα πάρουν πτυχίο Παν/μίου. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν σε 5 ή 6 νέα μαθήματα που θα περιέχει το νέο Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Όσον αφορά τους ήδη υπάρχοντες φοιτητές του τμήματος, που τον Οκτώβριο του 2019 έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ και δεν έχουν υπερβεί το 12οεξάμηνο σπουδών, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους παρακολουθώντας τα 5 ή 6 νέα μαθήματα του προγράμματος σπουδών και να πάρουν πανεπιστημιακό πτυχίο. Η δήλωση συμμετοχής στην παρακολούθηση των επιπλέον μαθημάτων μπορεί να ανακληθεί σε ένα εξάμηνο και ο φοιτητής να πάρει πτυχίο ΤΕΙ.

Όποιος βέβαια φοιτητής έχει υπερβεί το 12ο εξάμηνο, μπορεί όταν πάρει πτυχίο ΤΕΙ να επανέλθει, μέσω των κατατακτηρίων εξετάσεων, που διενεργούνται κάθε Δεκέμβρη και να πάρει πανεπιστημιακό πτυχίο.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χάρης Ναξάκης

Καθηγητής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ